• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Verenica i verenikova baba se posvađale zbog prstena: "Ne možeš da ga menjaš, uzmi ili ostavi"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedna zanimljiva situacija je uzburkala korisnike društvenih mreža

  • 0
prsten, veridba, verenički prsten Foto: Unsplash/Austin Pacheco

Uglavnom svaka devojka sanja da dečko njenih snova klekne pred nju, postavi joj čuveno pitanje, a onda da na njenom prstu zasija prsten. Ukusi su različiti, nekome će se taj prsten i komad dragog kamena dopasti, nekome ne, ali bitno je da su oko nje ljudi zadovoljni.

Ipak, ova priča u nastavku je malo drugačije. Naime, devojka je dobila prsten od dečka, ona je prihvatila da se uda za njega iako nije bila preterano oduševljena izgledom prstena, a onda je rešila da traži od dečka - novi verenički prsten, piše "Mirror".

Šta je bio razlog?

Ono što je ta devojka dobila od dečka nije ono što je očekivala, posebno zato što je to prsten koji se prenosi sa generacije na generaciju i po njenom mišljenju, prsten je staromodan.

- Jedini značaj koji ovaj prsten ima je to što je bio od njegove pra-pra-prabake. Ja sam pokušala da skrenem pažnju dečku da bi trebalo da uzme novi, moderniji, ali se baba umešala i rekla da "nije dozvoljeno da se menja prsten" i da, ako ja nisam sigurna u osećanja prema njenom unuku, mogu slobodno da vratim prsten - rekla je ova devojka.

Da situacija bude još gora, prsten nije bio dobre veličine za njen prsten pa je potrebna korekcija, što je ova devojka videla kao priliku da ga malo modifikuje, ali je cela njegova porodica bila protiv toga. Njen stav je njenog verenika baš razbesnelo jer nije hteo da daje novac za novi prsten kada već postoji jedan.

U komentarima na društvenoj mreži ova devojka je dobila pohvale i reči podrške.

- Prsten kojim ju je zaprosio nije bio poklon već je bio uslovni zajam od njegove bake koja je jasno stavila do znanja da ne pripada, niti će nikada, pripadati njima dvoma. Recite vereniku da želite nešto što je vaše - glasio je jedan komentar.

Drugi komentar joj je sugerisao da "vrati prsten i svakako mu kaže da treba da ceni njegov gest, ali da prsten ne treba da ih razdvaja niti je predmet koji će im mnogo značiti kasnije u budućnosti.

Šta mislite o ovim komentarima?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Oborio Ginisov rekord: Ovaj prsten na sebi ima preko 12 000 dijamanata a teži čak 165 grama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle