• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena primetila muža na selfiju koji je snimila godinama pre nego što su se upoznali

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džen Čia je bila zaprepašćena kada je otkrila svog partnera na slici snimljenoj u oktobru 2012. - oko 11 godina pre nego što su se par venčali i dve godine pre nego što su se prvi put povezali.

  • 0

Ovo je neverovatna ljubavna priča o koincidenciji.

Kreatorka sadržaja iz Malezije postala je viralna kada je podelila post u kome navodi da je upravo ugledala svog muža u pozadini njenog selfija koji je napravila mnogo godina ranije - pre nego što su se upoznali.

Džen Čija ostala je zaprepašćena kada je otkrila svog partnera na slici snimljenoj u oktobru 2012. godine, što je oko 11 godina pre nego što se par venčao i dve godine pre nego što su se prvi put upoznali, prenosi NY Post.

- Još se tresem gledajući ovo - napisala je Čia (32) na "Instagramu" ispod slike na kojoj u kafiću drži čašu, a iza nje, u pozadini stoji njen budući suprug Džon Lidel (33), koji čeka u redu na blagajni.

- Bili smo na istom mestu, ali nismo znali da jedno drugo postoji - kaže.

Par se zvanično sreo u decembru 2014. godine, a venčali su se u avgustu 2023.

- Upoznali smo se u pravo vreme - napisala je Čia u objavi, koja je privukla 452.000 lajkova, i dodala:

- Da se to desilo ranije, mislim da veza ne bi potrajala. Bila sam narcisoidno čudovište, nesvesno i naivno. Odvojila sam godinu dana za putovanja i da razmislim i shvatim svoje greške. Tada smo se upoznali.

Čijini "Instagram" fanovi nisu mogli da veruju u ovu koincidenciju.

- Teorija nevidljivih struna!!!! - uzviknuo je jedan sledbenik na društvenim mrežama, pozivajući se na folklor koji kaže da su dve srodne duše koje su predodređene da se sretnu povezane nevidljivom niti. Na "TikToku" ovaj izraz se koristi da opiše ljude koji su upoznali svoju srodnu dušu mnogo pre nego što su to shvatili.

- Zar nije tako lepo pomisliti da je sve vreme postojala nevidljiva struna? - napisao je drugi instagramer, a treći pratilac se nadovezao:

- Sav sam se naježio!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA Da li je važnije imati skuvan ručak i obrisanu prašinu ili srediti frizuru i nokte?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle