• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dan zaljubljenih provedite ekonomično uz ove ideje: Setite se da ovo praktikujete i kada nije praznik

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pripremite se da napravite neprocenjive uspomene uz ove budžetske ideje za Dan zaljubljenih

  • 1
Dan zaljubljenih Kamil Macniak

Bilo da 0božavate Dan zaljubljenih ili prevrćete očima na svako srce i džinovskog plišanog medu koji vam se ispreči na putu u danima koji prethode prazniku ljubavi, morate priznati da je ovo pre svega jedan izuzetno skup praznik. Ali ne mora biti. Postoji mnogo besplatnih ideja za Dan zaljubljenih koje će učiniti ovaj dan i romantičnim i ekonomičnim.

Pošto je Dan zaljubljenih posebna prilika posvećena proslavi ljubavi u svim njenim oblicima, ove ideje su za sve, bez obzira na status veze. Dakle, bez obzira da li slavite dugu vezu, uživate sa svojim nedefinisanim ljubavnim interestom, planirate porodičnu noć ili uživate u toliko potrebnoj samoljubi, pripremite se da napravite neprocenjive uspomene uz ove budžetske ideje za Dan zaljubljenih.

Spremite zajedno večeru

Umesto odlaska u restoran za koji se teško dobija rezervacija, odlučite se za večeru sa sastojcima koje već imate pri ruci. Iznenadilo bi vas ono što možete da napravite sa nekoliko stvari iz ostave ili manjom kupovinom u marketu. U svakom slučaju, obavezno pustite odličnu plejlistu, možda čak i zapalite nekoliko sveća da biste postigli savršenu romantičnu atmosferu. Bez obzira šta pravite ili sa kim pravite, večeru ćete kuvati u nikad boljem raspoloženju.

Spa noć

Pretvorite svoj prostor u "uradi sam" luksuzni spa centar tako što ćete se kupati u svom kupatilu, stavljati masku za lice i maziti se onim kremama koje ste dobili za rođendan a nikad ih niste otvorili. Ako ste sa partnerom, zapalite sveće, pustite neku senzualnu muziku i razmislite o tome da jedno drugo izmasirate kako biste ulepšali veče opuštajućom i intimnom atmosferom.

Dan zaljubljenih 4 PM production

Piknik

Piknici su veoma potcenjene aktivnosti za dejt. Trenutno su temperature sasvim povoljne za jedan lepo iskorišćen dan napolju. Spakujte neku hranu "na boc", ćebe i omiljeno vino i provedite barem dva sata van kuće uživajući samo u društvu svog partnera. Iskoristite ovaj dan da otkrijete šta to inače ne radite a mogli biste da počnete da praktikujete kada biste se malo bolje organizovali.

Dan u krevetu

Ponekad je najbolji način da provedete Dan zaljubljenih tako što ćete se odmoriti. Bez obzira da li odlučite da odspavate, napravite masku za lice, čitate knjigu ili radite nešto malo aktivnije, uživajte u opuštanju u udobnosti sopstvenog prostora u danu kada su skoro svi skoncentrisani na izlazak. Ako želite da napravite romantični doručak u krevetu, samo napred, ili ako želite da podgrejete ostatke pice i jedete kokice ceo dan, to je vaš izbor!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Nn

    10. februar 2024. | 17:12

    Mojeg Valentina nema vise 🥲🥲🥲. Cvece sam sama sebi kupila, i stavila gde najvise vreme provodim. Na dan zaljubljenih otici cu sa decom na rucak, posle rucka, kad deca odu svojoj kuci, ja cu u setnju.

    Podelite komentar