• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Upoznali se na dejting aplikaciji i zavoleli kao nikad u životu: Onda ju je on prevario za 70.000 dolara

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bio je porodičan i brižan

  • 0

Kristina la Barbiera, agent za nekretnine iz Nju Džersija, tuži svog bivšeg dečka Roba Harisa, navodeći da ju je prevario za više od 70.000 dolara. Iako je sve počelo idilično, ova ljubavna priča nema srećan kraj.

Ona je u ispovesti za "The Post" objasnila kako su se upoznali, koliko mu je verovala i koliko je bila zaljubljena u ovog, naizgled, savršenog muškarca.

Plavokosi i plavooki Rob Haris, takođe agent za nekretnine privukao je njenu pažnju na dejting aplikaciji.

- Bio je veoma zabavan, duhovit. Zbijali smo šale. Porodičan čovek koji je voleo pse. Šarmantan - opisuje ga Kristina.

Između njih je zavladala instant hemija i razgovarali su o preseljenju u Majami i kupovini stana.

- Ispričao mi je lične stvari o svom životu, rekao je: "Nekoliko devojaka sa kojima sam razgovarao bilo je zatečeno ovim, ali moram da ti kažem da mi je pre otprilike godinu dana dijagnostikovana kardiomiopatija, zadebljani srčani zid. Samo da znaš, nekim danima mogu da ustanem i radim, a drugim danima sam tako iscrpljen jer mi srce radi sa 150 otkucaja u minuti". Moja baka je imala nešto slično. Nisam htela da ga otpišem zbog problema sa srcem.

Bio je porodičan i brižan - brinuo se o mami jer je njegov očuh imao ozbiljan problem sa leđima. Kada je konačno trebalo da se sastanu, javio se Kristini glasovnom porukom kako mora da se zadrži u bolnici kod očuha, ali da sa njom i dalje vidi budućnost, te je moli da se ne ljuti.

- Takođe sam imala saosećanja za njega i njegovu situaciju jer je moja majka imala rak dojke, rak bubrega i oblik raka koštane srži u periodu od tri godine. Morala sam da napravim mnogo ustupaka u životu. Bilo nam je lako da se povežemo na tom nivou.

U maju su se konačno našli, on je došao po nju "teslom" i odveo u najbolji restoran. Bio je lepo obučen i uživo galantan. Nakon nekog perioda saopštio joj je da se seli na Floridu u oktobru i pitao je Kristinu da pođe sa njim, a ona je taman bila u procesu dobijanja dozvole za prodaju nekretnina na Floridi.

- Nije želeo da kačimo nikakve slike na društvenim mrežama jer je rekao da želi da naš život ostane privatan jer, kada previše ljudi zna šta radite, to uništava dobre stvari. Potom me je 10. avgusta zamolio da mu pošaljem 501 $ da testiram da li njegov "Venmo" radi i obećao mi je da će mi vratiti, 21. avgusta tražio je od mene 1.310 dolara da platim čarter jahte i restoran, da mu pomognem da izgradi mrežu nekretnina u Majamiju, što nije neobično da se potroši na marketing. Zatim mi je tražio 5.000 dolara za "Airbnb" i rekao da će mi vratiti, čak mi je poslao izvod iz banke na kojem je bilo 720.000 dolara. Obećao mi je da će mi dati 10.000 dolara u gotovini sledeći put kada se vidimo.

Postala je nervozna jer je njena ušteđevina počela da se smanjuje. Onda je priznao da ima kuću sa bivšom i da će ona podneti tužbu protiv njega. Kada je Kristina trebalo da mu se pridruži na Floridi on je pozvao da joj javi da je uhapšen. Od nje je tražio pare za kauciji - 12.000 dolara.

Ispostavilo se da nikada nije uhapšen i da je novac otišao njemu. Vrlo joj je bilo jasno da je prevarena, pa je podnela i tužbu. Tamo je saznala da on sve vreme živi sa svojom devojkom u Nju Džersiju i da je verovatno ovo njegov način "poslovanja".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle