• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zašto Seleninu novu ljubav osuđuju na propast: Ko je Beni Blanko, čovek iz senke mnogih zvezda

Vreme čitanja: oko 2 min.

Selena Gomez ne okleva ni trena u pokazivanju svoje srećne veze. Ipak, mnogi fanovi smatraju da je ovo "šala"

  • 0
Benny Blanco, Selena Gomez Foto: Tanjug/AP

Selena Gomez je jedna od najpraćenijih poznatih ličnosti. Pored toga što fanovi pomno prate njenu kariju od najranijih pojavljivanja, pa do sada, nikako ne propuštaju ni novosti iz njenog ljubavnog života.

Koliko god davno bila njena veza sa pevačem Džastinom Biberom, mnogi i dalje nalaze "kanale" kroz koje bi provukli bivši najpoznatiji par. Jasno je da će je pola planete podsećati na bivšu ljubav, ali ipak, Selena je imala nekoliko veza koje je javno pokazivala.

Nedavno, zaljubljena i srećna, pohvalila se novim dečkom, Benijem Blankom. 

Beni nije medijski ispraćen koliko i Selena, što je pomalo apsurdno, s obzirom da je jedan od najuspešnijih tekstopisaca i muzičkih producenata. Beni je pisao svetske hitove mnogima, a igrom slučaja i Seleni i Džastinu.

Dakle, iako je Beni čovek koji stoji u senci većine umetnika, veoma uspešno obavlja svoj posao dugi niz godina.

Međutim, Benijevu i Seleninu ljubav mnogi su počeli da osuđuju na propast, počevši od komentarisanja njegovog izgleda i aludirajući da je Selena za njega "premija".

Benny Blanco, Selena Gomez Foto: Tanjug/AP

Iako pokazuje koliko je srećna u novoj ljubavi, nemilosrdne društvene mreže našle su se kao sudije njihove ljubavi. Komentariše se kako Beni nije adekvatan za nju, ali ponajviše govoreći da je svojim stilom "bruka" gde god da se pojave zajedno.

Njegov stil je opušten i često u vedrim bojama, dok Selena redovno servira glamuozne stajlinge. Poseban primer te razlike bio je kada su se fanovi dokopali snimka sa jedne dodele nagrada, gde je Selena imala elegantnu haljinu, a kako navode, Benija u tamnom mantilu su pomešali sa beskućnikom i želeli da ga izbace.

No, ovo ne mora da znači da je priča baš takva, ali je njihov izgled bio dovoljan da se napravi priča poput ove.

Treba pomenuti i to da se uveliko prave poređenja Seleninih bivših sa Benijem, a naročito ga porede sa Džastinom, u koga su od samog početka ove ljubavi uprete sve oči, čekajući šta se može protumačiti kao "ljubomora".

Zlatni Globus 2024 haljine Foto: Tanjug/AP

Pitanje koje se treba postaviti ove godine jeste i da li će se konačno pustiti cela priča oko Selene i Džastina, i ostaviti ih da u 2024. budu u miru sa voljenim osobama?

Naravno, na nama je i da se zapitamo da li, ako je neko poznata ličnost, znači da se očekuje da u svakom momentu mora izgledati po "standardima lepote".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle