• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bože, za koga sam se udala" je serijal neverovatnih priča ove žene: Jedan muškarac, a toliko laži

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi žele da se snimi film po njenoj priči

  • 0

Risa Tesa je žena koja je privukla pažnju na društvenim mrežama svojim interesantnim serijalom, u kome prepričava situacije koje su postepeno uništavale njen brak.

Snimila je oko 55 snimaka u kojima prepričava situacije koje su ukazale na to da je njen suprug bio lažov i manipulator, kako ona navodi, i svaki put se provlači isto, retoričko pitanje - "Za koga sam se udala?"

Njena ljubavna priča sa bivšim suprugom počela je u vreme kada je "stao svet", u vreme pandemije. Tada je doneta odluka da započnu zajednički život i on je ponudio da plaća za sve, osim osigranja i računa za telefon. Imajte na umu da se on uselio kod nje, pa su taj dogovor računali kao "pola-pola".

Rekao joj je da ima pet braće i sestara i dva polubrata i sestre, kao i da ima bivšu ženu sa kojom ima dvoje dece. Lagao je da je potpredsednik kompanije, a uredno je krio i da je proveo neko vreme u zatvoru.

Risa dalje opisuje da je lagao kada su mu umrli baka i ujak, lagao je da mu je ćerka od bivše žene umrla od korona virusa, za šta je ona tek kasnije saznala da je laž. Odveo ju je na groblje i pokazao nasumično na jedan grob i rekao da su mu to baka i deka, a zapravo je radio u jednom momentu na groblju, pa se ispostavilo da zna na koji da pokaže.

Zajedno su putovali, a on je osmislio čitavu priču kako mu je otac sveštenik i kako je njegova porodica pokrenula neke crkve, koje su obilazili.

Redovno se, kaže, čuo sa  bratom, ona je slušala kada je razgovarao, a ispostavilo se da je svaki od tih poziva bio lažan.

Kako je odmicalo vreme, "crvene zastavice" su se samo gomilale. Ubrzo je saznala za nekoliko žena sa kojima se dopisivao i sve to onda, kada je imala pobačaj, a on nije bio tu za nju.

U decembru 2020. godine je pristala da se uda za njega, a venčali su se mesec dana kasnije.

Tri dana je prošlo od kada su rekli sudbonosno "da", kada je otkrila da ju je od novembra meseca varao sa "ženom lakog morala". Ipak, Risa nije odustajala od, samo privida, bračne idile. Otišli su na bračno savetovanje, ali očigledno je sve predaleko otišlo.

@reesamteesa Just a small snippet of the things my ex husband lied about. #pathologicalliar #divorcetok #covid #reesateesa ♬ original sound - ReesaTeesa

Došla je njena promena posla, a kako bi je primili na željenu poziciju, morala je da preda podatke o svom suprugu. To je otkrilo mnogo stvari i bilo je jasno da ne zna ko je čovek za koga se udala. Mnoge stvari su isplivale na površinu, poput otkrivanja da je imao dva braka i da su oba propala u roku od šest meseci.

Risa je priznala da se udala, jer nije želela sama da prolazi kroz pandemiju, što je pravi recept za propast.

Ovo je sumirana priča koju su njeni fanovi ispratili iz 55 delova, ali mnogi traže da njenu priču iskoriste za film pod istim nazivom koji je ona dodelila serijalu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta misli Bogoljub Karić: Da li treba podeliti imovinu nakon razvoda?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle