• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena sa najvećim jagodicama otkrila šta traži u vezi: "On mora da obezbedi jer, zašto mi inače treba muškarac"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa operacijama ne želi da stane, jer smatra da će raditi na sebi dokle god ne bude zadovoljna onim što vidi u ogledalu, a to ne sme da smeta nijednom muškarcu

  • 1

Anastasija Pokreščuk je žena koja privlači poglede gde god se pojavi.

Poznata je i kao Ukrajinka sa najvećim urađenim  jagodicama i sa tim velikim izbočinama održava reputaciju već godinama.

Ipak, komentari su svih tih godina ostali nepromenjeni i nemilosrdni, svakodnevno opisujući njen izgled kao "monstruozan".

Od kako je pre dve godine pokazala svoje fotografije pre bilo kakvih zahvata i šokirala internet, priča o njoj je zatajila. No, nedavno je za "Dailymail" ova influenserka govorila o svom ljubavnom životu i šta traži od partnera.

Ova 36-goodišnja influenserka navodi da ne planira u skorije vreme da prestane sa operacijama i estetskim doterivanjem, ali i da prestanak svega toga ne sme da zatraži ni njen idealni budući partner.

Kako navodi, ona se smeje komentarima na račun svog izgleda i kaže da je to vrlo zanimljiv fenomen. Govore joj koliko preteruje i da je "ružna", ali joj je ipak telefon pun poruka i ponuda raznih muškaraca širom sveta.

O svom detinjstvu govorila je kratko, ali jasno. Imala je divno odrastanje i seća se koliko je volela da se igra lutkama. Za sada joj je jedna od želja da usvoji nekoliko dece i pruži im što bolje odrastanje. Ali, za tako nešto priželjkuje i adekvatnog partnera.

Anastasija tvrdi da njeno lice, na koje je godinama trošila na hiljade evra, nikada nije predstavilo prepreku da njenom ljubavnom životu, već mu je samo doprinelo.

Anastasia Pokreshchuk Foto: Instagram/_just__queen_

- Trenutno sam influenserka, koja ima neverovatnih 375.000 pratilaca na "Instagramu". Više sam usredsređena na karijeru, ali da imam dečka, ne bih ništa od prihoda trošila na njega. On mora da obezbedi jer, zašto mi inače treba muškarac? Lako mogu da platim nekog da mi pravi društvo u svakom smislu, ali mi to ne treba - navodi ona.

Pre nego što je njena karijera na mreži krenula, Anastasiju su zadesila teška finansijska vremena i borila se da pronađe posao. Srećom, pronašla je posao u prodavnici parfema, što ju je privremeno "izbavilo" iz svega.

Anastasia Pokreshchuk Foto: Instagram/_just__queen_

- Imala sam vrlo malo novca. U to vreme sam imala dve operacije i potreban mi je bio posao, pa sam tu započela rad. Kasnije sam počela da pišem blog o ljubavnim odnosima i vezama. Nisam želela ni da pomislim o sadašnjem trendu "šećernih tatica", jer smatram da je to vrlo neprijatno. Želela sam posao i bila mi je uvek bitna karijera. Sada dobijam jezive poruke od čudnih matoraca, koji mi nude novac za razne usluge i uveliko su mi na blok-listi - navodi ona.

Dodala je da njen patner mora da je impresionira i da to sigurno neće biti "jeftinim forama" na društvenim mrežama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Mirjana

    26. februar 2024. | 14:05

    Meni pre liči da joj je lice radio neki karikaturista... 🤗

    Podelite komentar