• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zatekla sam dečka sa mamom u kupatilu, nisam mogla da verujem šta gledam": Oni to rade jednom mesečno

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U pitanju je mesečni piling

  • 0
Beka Foto: TikTok/beccacinelli

Beka (18) je vodila sasvim normalan život, bila u srećnoj emotivnoj vezi i mislila je da sve ide onako kako treba. Međutim, jednog dana je ostala užasnuta posle slučajnog otkrića.

Naime, ušla je u kupatilo i tamo videla svog dečka (22) kako mu majka trlja leđa u kadi dopola punoj vode. Pomislićete da to možda i nije toliko strašno jer, leđa često ne možemo sami da operemo, ali njen dečko je bio potpuno go. Ssavim.

Kako je otkrila?

Za vreme praznika rešili su da posete njegove roditelje. Kada je Beka ulazila u kuću posle boravka u dvorištu, htela je da proveri ima li koga u kući. Onda je čula glas njegove mame koja joj je rekla "Gore smo, u kupatilu". Krenula je uz stepenice i kada je otvorila vrata, ostala je bez reči.

Zatekla je dečka u kadi sa malom količinom vode u njoj, potpunu go, prekrštenih nogu, gde mu mama trlja leđa, piše "The Sun".

@beccacinelli Replying to @summer swisher ♬ original sound - Becca Cinelli

Kada su krenuli da joj objašnjavaju, rekli su Beki da oni to rade jednom mesečno, da je u pitanju piling jer "njen sin ne može lepo da skine svu prljavštinu sa leđa i da mu se ne bi stvorile fleke". Preko genitalija je imao samo malu tkaninu koja je prekrivala međunožje, ali je svakako cela priča bila neuobičajena.

Da situacija bude gora, pozvali su je da sedne s njima i "da se druže". Šokirana, ostala je sa njima pola sata dok je ona njega trljala. I pored ovog saznanja, Beka je ostala sa njim i narednih šest meseci da bi se na kraju požalila da joj je to najgora veza u životu.

Beka se požalila javno na svim nalogu na "TikTok-u", a odmah su počeli da se nižu komentari podrške.

"Ni u jednom svetu ovo nije normalno", "Oni bi trebalo da budu iza rešetaka", "Možete li da zamislite da su uloge zamenjene, da su otaci ćerka?" ... su samo neki od komentara.

Šta vi mislite o ovoj situaciji?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko će koga? Ovo je 8 tajnih ljubavnih parova Holivuda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle