• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovo novi dečko Naomi Kembel? Već izvesno vreme uživa u društvu saudijskog multimilionera

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Videlo se da su Naomi i Mohamed već nekoliko godina dobri prijatelji

  • 0
Mohammed Al Turki, Naomi Campbell Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Naomi Kembel se navodno zbližila sa filmskim producentom Mohamedom Al Turkijem, nakon što su u više navrata u paru viđeni na svim važnijim događajima visokog profila u poslednje vreme.

Supermodel (53) i multimilioner iz Saudijske Arabije (37) nedavno su viđeni zajedno na dodeli nagrada BAFTA ranije ovog meseca, kada su i privukli najviše pažnje.

Par je zajedno pozirao na crvenom tepihu, a navodno se nisu razdvajali cele noći.

Videlo se da su Naomi i Mohamed već nekoliko godina dobri prijatelji. Mohamed je snimak sa Naomi prvi put objavio na svom "Instagram" profilu u novembru 2021. godine. Već sledećeg meseca su se na jednom filmskog festivalu pojavili zajedno držeći se za ruke.

Od tada su bili stalni na mnogim događajima, uključujući filmski festival u Kanu prošle godine, Nedelju mode u Parizu 2022. i 2023. i nekoliko ekskluzivnih zabava, poput nedavnog rođendana Edvarda Eninfula.

Na specijalnom rođendanskom događaju održanom za Naomi prošle godine u Francuskoj, Mohamed je viđen kako sedi pored slavljenice tokom večeri. "The Sun" izveštava da se par nedavno još više zbližio jer je Naomi provodila vreme sa Mohamedom na Bliskom istoku.

- Naomi je veoma selektivna sa kim provodi vreme i zbližila se sa Muhamedom. Vezali su ih ljubav prema modi i umetnosti i imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Naomi je bila u Dubaiju sa njim i čini se da je najsrećnija do sada. Oni provode mnogo vremena zajedno i čini se da među njima postoji iskra, čak i ako je u ovom trenutku to samo prijateljstvo - rekao je izvor za "Sun".

U svetu poznatih se već nagađa da će upravo oni biti naredni omiljeni par.

Naomi je bila verena za basistu grupe U2 Adama Klejtona 1993. godine, a zatim je bila verena za italijanskog biznismena Flavija Briatorea pre nego što su se rastali 2002. godine.

Poslednji put bila je u vezi sa reperom Skeptom 2018, ali je sledeće godine uživala u vezi sa Lijamom Pejnom iz "One Direction-a". U relativno ozbiljnim vezama bila je sa Didijem, Robertom De Nirom, Džerardom Batlerom, Terensom Hauardom, Majkom Tajsonom i ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom.

Iako je prilično privatna po pitanju svog ljubavnog života, zvezda je ranije izjavila da je u dobrim odnosima sa svojim bivšim Vladislavom.

U jednom od retkih intervjua koji je dala o svom ljubavnom životu 2021. godine, Naomi je rekla: "Žrtva je zaista pronaći srodnu dušu koja će te razumeti. Ja sam jaka, ali sam i osetljiva. Znam da u vezama moram da pravim kompromise".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali gle..."

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle