• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Posle 4 izgubljene bebe, ne mogu više da trujem telo. Nemam podršku supruga, uporno odbija moj zahtev"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Loren se nalazi u bezizlaznoj situaciji

  • 0
brak, krevet, spavaća soba, bračni par, svađa, ljutnja Foto: Shutterstock/VGstockstudio

Ulaskom u bračnu zajednicu, svaki par želi da dobije prinovu.

To su nameravali i Loren i Džef, ali nisu ni sanjali da će im taj put do roditeljstva biti popločan suzama i tugom.

Naime, oni su uz pomoć vantelesne oplodnje uspeli da dobiju dete i nisu hteli da se zadrže samo na njemu. Počeli su da rade na narednoj bebi, ali ništa nije išlo kako treba. Loren je izgubila čak četiri bebe, nijedna trudnoća se nije održala i dolazilo je do pobačaja.

Dosta su propatili, posebno ona koja je sve to doživljavala na neki svoj, dublji način. Nalazili su se na toboganu emocija, pa je ona zato predložila mužu jednu ideju - da on ode na vazektomiju kako bi konačno stali na put negativnim osećanjima koja dolaze posle toga. Dobila je neočekivani odgovor - izričito ne!

Loren je postala još više frustrirana jer nije mogla da se dalje bori sa nedaćama, a nije imala Džefovu podršku.

Njeno telo pretrpelo je dosta promena, pila je dosta pilula i lekova i nije htela više da ide na testiranja. Bilo joj je svega dosta.

- Ne želim da uzimam hormone kako bi omogućila sebi još jednu trudnoću jer ne mogu to da iznesem. Ne želim da trujem svoje telo, dovoljno sam patila. Tu su procedure, testovi, pregledi, hirurške procedure, skeneri i slične stvari ali jednostavno sada želim da me ostave na miru - rekla je Loren, piše "Mirror".

Osim toga, ona je u svojoj objavi opisala i traumu porođaja, da je bila "povređena, sa mnogo šavova i krvarenja" i da ona i muž zapravo i ne vode ljubav više toliko često. Najviše zbog straha da će zatrudneti i imati još jedan pobačaj. Zato mu je ona predložila vazektomiju, kako bi im ljubavni život ponovo bio "med i mleko". Nažalost, nije se desilo ono što je želela.

- Potpuno sam šokirana njegovom sebičnošću. Uznemirena sam njegovim ponašanjem. Pokušala sam da mu objasnim da stavi u moju poziciju, ali on odbija - rekla je razočarana Loren.

Komentari ispod njenog jadanja su podeljeni, ali je većina na njenoj strani. Jedan od komentara je glasio da "neki muškarci jesu sebični, pa i ne treba biti zaprepašćen njihovim ponašanjem".

"Ne znam kako može da dopusti da budete pocepani u svakom smislu, a on samo da sedi i govori kako neće da ide na malu operaciju kako bi vam olakšao", "Ja bih bila skrhana da sam dobila taj odgovor i mislim da vas dvoje treba još ozbiljno da razgovarate"... samo su neki od komentara.

Šta vi mislite? Ko je u ovoj priči sebičan?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veštačka oplodnja je isto što i vantelesna oplodnja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle