• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ljubavna priča Nine Seničar i Džeja Elisa: Bajkovito venčanje u Toskani, devojčica Nora i još jedna trudnoća

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nina Seničar s javnošću je podelila lepu vest da je ponovo u drugom stanju i da čeka drugo dete

  • 1
Nina Seničar Foto: Tanjug/AP

Manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar udala se u julu 2022. godine za dugogodišnjeg partnera, glumca Džeja Elisa.

Venčanje u Italiji bilo je kao iz bajke, čemu su svedočile fotografije tek venčanog glumačkog para. Nina je nosila raskošnu korset-venčanicu sa dubokim šlicem koji je otkrio njenu savršenu figuru. Kosu je vezala u rep koji je bio ukrašen belim detaljem, a minđuše su bile do te mere diskretne jer mlada verovatno nije želela da bilo čime skreće pažnju sa savršeno ukrojene venčanice.

Haljinu svetski poznatog kreatora uparila je sa belim sandalama sa tankim kaišićima.

Nakon petogodišnjeg zabavljanja Džej je u januaru 2019. godine zaprosio Ninu na Baliju. Ubrzo su počeli da planiraju venčanje, ali usled pandemije kovida-19 ono se dva puta odlagalo.

U međuvremenu par je dobio ćerku Noru Grejs u novembru 2019. godine, a pre samo nekoliko dana Nina je objavila da je ponovo u drugom stanju.

Prisećajući se dana njihovog venčanja, Seničar je rekla za "Vogue": "Zaista smo želeli da se svi dobro provedu i upoznaju. I što je najvažnije, da plešu."

Kako su se upoznali?

Elis i Seničar su se prvi put sreli u baru u Los Anđelesu 2015. godine nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj (koji ih je kasnije i venčao). Par je 30. oktobra 2015. debitovao na društvenim mrežama nakon što je Seničar objavila snimak njih dvoje sa humanitarne akcije prikupljanja sredstava. Iako je veza bila ozvaničena na "Instagramu", oni su ostale detalje zabavljanja držali u privatnosti.

Seničar i Elis su 11. novembra 2019. dočekali svoje prvo dete, devojčicu po imenu Nora Grejs, istog dana kada je Nina napunila 34 godine.

Glumica je tu vest proslavila snimkom Elisa i sebe kako drže noge svoje bebe uz natpis: "I baš tako naši životi dobijaju potpuno novi smisao. Dobro došli Nora Grejs Elis 8.11.2019".

Otkako je na svet donela njihovu ćerku, Seničar je delilo nekoliko slatkih trenutaka iz njihovog porodičnog života sa obožavaocima, uključujući fotografije na kojima Nora "piše poruke i vozi" svoj ružičasti električni džip, u božićnoj pidžami. Na Norin drugi rođendan, Elis je objavio fotografije uz natpis: "Danas je podsetnik da nismo spavali dve godine".

Nina Seničar s javnošću je pre izvesnog vremena podelila lepu vest da je ponovo u drugom stanju i da čeka drugo dete.

Fotografiju je objavila na "Instagramu" uz opis: "I tek tako… Beba broj dva stiže", a u narednim minutima već su joj pristigle brojne čestitke i komentari sa lepim željama.

Nema romantičnijeg mesta za venčanje od Italije

Jedno drugome su se obećali na večnu ljubav u vili Mangikane u Toskani 9. jula 2022.

- Oduvek smo znali da želimo da se venčamo u Italiji jer je to bilo prvo zajedničko putovanje - rekla je Nina Seničar za "Vogue".

Elis je svadbu opisao kao "najluđu trodnevnu žurku ikada".

- Dolazimo sa dve potpuno različite strane sveta, različitih smo kultura i porekla i bilo je magično videti kako se sve to na tako lep i spontan način pomešalo sa ljudima koje najviše volimo - rekla je Seničar.

Nina se oglasila na dan venčanja na "Instagramu" uz reči: "Savršen dan za savršen dan", i pokazala pratiocima delić velelepnog zdanja.

Ona je devojačko veče proslavila u Las Vegasu sa prijateljicama. Na jednoj od objava sve su pozirale sa kačketima, dok je jedino na Nininom bilo izvezeno "Mlada", dok je kod drugih pisalo "deveruše".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari