• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bila je u vezi sa čovekom od 80 godina i objasnila koje tri stvari su joj smetale - spomenula i miris

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skreće pažnju na "crvene zastavice" koje je primetila kada je velika razlika u godinama

  • 1

Bivša TV rijaliti zvezda Stefani Mateo, tema je interneta već neko vreme, ali iz vrlo nesvakidašnjih razloga.

Prvo je postala "popularna" kada je prodavala prdeže u tegli strancima na internetu. Iako je većina bila uverena da nema čime dodatno da iznenadi, ona je progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila kako je to biti u vezi sa 80-godišnjakom.

Iako mnoge dame biraju nešto starije muškarce za vezu, ona je sa 23 godine izabrala poprilično starijeg.

Od te veze je prošlo 10 godina, penzioner je preminuo, a ona je odlučila da podeli šta je poučno ponela iz te bivše ljubavi.

- Moje iskustvo u zabavljanju sa 80-godišnjakom sa 23 godine. Ovo ne očekujete da čujete - piše u naslovu viralnog videa.

Stefani je rekla da joj još uvek nedostaje njen bivši otkako je preminuo, ali postoje stvari bez kojih je definitivno srećna.

- Ne nedostaje mi zadah iz usta, proteza, a ni to koliko je bio mrzovoljan ujutru. Znam da ljudi kažu da ne govorim loše o onima koji su preminuli, ali on je bio moj bivši - kaže ona.

Sa njim je stupila u vezu, vodeći se lošim iskustvima sa mlađim muškarcima. Kako kaže, mlađi momci su je želeli zbog "tela i para", pa je mislila da je stariji čovek prava prilika za nju.

@stephaniematto What it was like dating an 80 year old! #agegapcouple #agegap #datingold ♬ original sound - Stephaniematto

- Mislila sam da oboje možemo da se promenimo, ali sam ispala glupa, samo na drugačiji način. Stariji muškarci su podjednako skloni varanju. Mislite da vas neće prevariti jer imaju niži libido, ali postoji i emocionalno varanje. Družio se sa mnogo žena i tada sam shvatila da starost i zrelost ne idu uvek u paketu - navodi ona.

Dodaje da, ako muškarac traži ženu znatno mlađu od njega, to je sigurno "crvena zastavica". Nikome ne preporučuje vezu sa razlikom u godinama.

U komentarima su se javljale i žene koje su imale slično iskustvo i odlučile da ipak ostanu sa penzionerima, koji su se činili kao njihove "srodne duše".

Ipak, ima onih koji su napisali da su ponekad toliko stariji muškarci "emocionalni vampiri" i da ona ni u kom slučaju nije trebalo da sa 23 godine bude u vezi sa toliko starijim, prenosi "Mirror".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Sofronije

    10. mart 2024. | 15:28

    I ona je našla nekog da savetuje?Ovo niko normalan ne bi ni štapom pipnuo.

    Podelite komentar