• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Čekam bebu sa mužem sa kojim sam već 13 godina u braku - ali krijem veliku tajnu od njega

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako navodi, samo želi da bude sa svojom izabranicom...

  • 0
Žena, tajna Foto: Shutterstock

Veze i odnosi se grade na poverenju, tajne su razorne za brak. A jedna žena je svoju tajnu krila čak 13 godina.

Kako se požalila na Redditovom forumu, neimenovana žena priznala je da je "oduvek znala da je gej", iako je udata za muškaraca. Kako je navela, u početku joj to nije uopšte smetalo, ali je priznala da je intimno zanimaju samo žene. A kako su godine prolazile, ona se "sve više borila" sa svojom seksualnošću, dok se nedavno nije zaljubila - u drugu ženu.

Njena situacija dodatno je komplikovana, jer sa sadašnjim suprugom već ima dvoje dece, a trenutno je trudna i sa trećim detetom.

- Nedavno sam se zaljubila u ženu i imala prvo potpuno intimno iskustvo sa ženom. Bilo je to sve što sam zamišljala i više od toga! Najbolji osećaj na svetu ! Ali imam dom i dvoje dece, i osećala sam se kriva zbog prevare i kriva što sam želela da izađem iz svog braka zbog čega sam se napila i imala nezaštićeni seks sa svojim mužem i sada sam trudna 14 nedelja - napisala je na forumu pod temom "lezbijki sa kasnim procvatom".

Kako navodi, samo želi da bude sa svojom izabranicom i ježi se kad je muž dodirne.

- Osećam da moram da ostanem u braku zbog svoje dece, zbog ovog nerođenog deteta, koje želimo i moj muž i ja - priznala je ona, kako prenosi "Mirror", rekavši da svog muža voli kao prijatelja i suroditelja: - Znam da mu to slama srce i želim da ga usrećim jer je učinio toliko toga za mene. Deca, kuća, novac i ljubav. A ja ne mogu da osećam tu ljubav prema njemu.

Prevara, žene Foto: Shutterstock

Ona je podelila svoja razmišljanja da bi u idealnom slučaju bilo kada bi pronašla način da je muž privlači i da bude zaljubljena u njega, i da ima taj osećaj celovitosti u svom telu i sa sobom sa njim, kao što se oseća kada je sa ženom.

- Na taj način ne bi bilo razvoda i deljenja dece i praznika, i sav taj nered. Ali znam da to nije moguće. Tako da bi bilo idealno da se razvedemo sporazumno nakon što beba napuni nekoliko meseci. Tako će moći podjednako rano da se poveže sa oba roditelja i da razvijemo bliske odnose, a i moj muž i ja da ostanemo bliski prijatelji - napisala je.

Takođe je razmišljala o tome da bi onda mogla da nastavi da izlazim sa izabranom ili nekim drugim ženama i da konačno živi svoj život slobodno, a da bi u tom slučaju i njen suprug imao prilikuk da pronađe partnera koji će da ga voli zbog njega a ne samo zbog porodice, novca i svih tih stvari.

- Ženu koja se ne ježi na njegov dodir i želi da skoči iz svoje kože svaki dan dok žudi da bude sa drugom ženom 24/7. Trenutno se osećam i kao loš roditelj i loš partner koji je godinama varao muža, zbog čega mu dugujem da ostanem i nastavim da pokušavam da se prisilim da budem zaljubljena u njega - napisala je, moleći pratioce na forumu da joj kažu svoje mišljenje.

- Dobro je što ste se našli i pomirili sa svojom seksualnošću, ali broj žrtava koje pritom ostavljate je sulud. Nijedna od njih to ne zaslužuje, a vi niste centar univerzuma - napisao joj jedan forumaš, a drugi dodao: - Prvo, imajte malo samopoštovanja i prestanite da imate aferu. Kako je to pošteno prema vašem partneru? Ako ne želite da budete u braku sa muškarcem, nemojte se udavati za muškarca. Nemojte ga samo koristiti za novac ili za mogućnost da ostanete kod kuće.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle