• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Dan majki želim da poklonim svojoj mami aferu kako bi spasla brak

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podelila je svoju ideju na internetu, ali nije dobro prošla

  • 0
porodica, porodična svađa, majka, razvod Foto: Shutterstock/BearFotos

Umesto lepe čestitke, čokolada, cveća ili doručka u krevetu, jedna žena odlučila je da svojoj mami pokloni za Dan majki nešto što će njenoj biti "od koristi".

Ipak, čini se da mnogi misle da je vrlo nepromišljeno donela odluku za poklon.

Naime, u objavi na "Reditu" napisala je kako razmišlja da majci pokloni aferu. Kako je opisala, smatra da je njena mama neshvaćena u braku i da njen suprug ima velikog udela u tome.

- Jedva da razgovaraju jedno s drugim, on uvek sedi ispred televizora i nikada joj ne dopušta da gleda šta želi. Ona se trudi da mu skuva večeru, a on je jedva i pojede, a čak se i ne zahvali. Izgubili su svaku naklonost, rekla mi je da je čak i ne poljubi pre spavanja. Ne sećam se kada su poslednji put izašli na večeru ili na sastanak ili tako nešto. Mislim da su se svi uhvatili za svoje male dosadne navike i više se ne cene, ali su nekada bili srećni zajedno - navodi ona u objavi.

Onda je svoju majku u tekstu opisala kao vrlo zabavnu i druželjubivu, dok misli da je njen otac "iscrpljuje" zbog nezaineteresovanja.

Podelila je i da je njena mama razmišljala o tome da upozna nekog novog, ali na kraju krajeva, ona voli svog muža i neće ga ostaviti.

- S obzirom an to da dolazi Dan majki, želela sam da obradujem svoju mamu nečim neobičnim što bi takođe moglo da vrati njen brak na pravi put. Pa sam razmišljala o tome da je učlanim na jedan od sajtova za upoznavanje radi afere. Pročitala sam da to zapravo može pomoći braku - piše ona.

Kao što se i moglo očekivati, objava je naišla na mnogo osude. Većina joj govori da je to "pravi korak za razvod" i da će to samo dokrajčiti brak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle