• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena kojom sam se oženio okrutno se našalila sa mojom mamom na dan našeg venčanja: Šta biste vi uradili?

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Loše urađena šminka na veliki dan venčanja bio je razlog da mladin prijatelj ponudio pomoć mladoženjinoj nesrećnoj mami - ali ono što je uradio i nije bilo tako dobronamerno kao što se isprva činilo

  • 0
Mlada i svekrva Foto: Shutterstock

Novopečena mlada nazvala je svog novog muža "maminim dečakom" nakon što ju je optužio da je maltretirala njegovu mamu tokom njihovog venčanja.

Sin je bio nezadovoljan načinom na koji su njegova nova supruga i njen prijatelj odlučili da se našale sa njegovom majkom, zbog čega je ova žena ceo dan pozirala sa ružnom flekom na obrazu.

- Moja mama nije bila najbolja u prošlosti. Znala je da bude i gruba i manipulator. I nije baš dobro počela sa mojom ženom zbog sopstvene grubosti i egocentričnog ponašanja, ali sam stao na stranu svoje žene i postavio granice. Moja mama shvata da ne može da bude bezobrazna stalno prema njoj. Takođe potpuno shvatam da je moja žena nikada neće voleti, verovatno to zna i mama, zbog čega svi izbegavaju jedni druge uglavnom - započeo je svoju priču na forumu Reddita mladoženja.

Kako prenosi "Mirror", iako je sin bio tužan zbog tekućeg razdora između dve važne žene u njegovom životu, priznao je da je njegova supruga ipak bila na prvom mestu i da je njihov nedavni dan venčanja bio "skoro savršen" osim jednog incidenta.

Venčanje, majka, sin Foto: Shutterstock

- Moja mama imala je prilično veliku, veoma uočljivu mrlju od boje na obrazu. Evidentno nije bila srećna zbog  toga i činila je sve da to pokrije. A ona se nikada sama ne šminka i zna vrlo malo o šminkanju - ispričao je mladoženja.

Naime, ispostavilo se da je šminker koji joj se našao pri ruci zapravo bio prijatelj njegove žene.

- On i moja žena su se pre šminkanja zakikotali i očigleno rešili da se "našale" sa njom. Napravio joj je super tamnu, kao narandža veliku mrlju na sveoma svetloj koži moje mame, zbog čega je to zaista izgledalo smešno. Moja mama mu je verovala i nije shvatila šta joj rade.

Muškarac nije bio svestan nameštaljke koju su smislili za njegovu mami i otkrio je to tek tokom večere nakon što se par vratio sa medenog meseca. Dok je pregledao nekoliko fotografija sa venčanja sa prijateljima svoje žene, primetio je neslanu šalu.

- Svi njeni prijatelji su se smejali šta su uradili mojoj mami. Prvi put sam čuo za to i rekao sam da je to veoma podlo. Žena me je pogledala. Njeni prijatelji su tvrdili da je to smešno, i da je moja mama glupa i da je dobila ono što je zaslužila. U tom trenutku sam se iznervirao i rekao da se ponašaju kao nasilnici u srednjoj školi i da bi trebalo da ih bude sramota. Šta god da je moja mama uradila u prošlosti, nije zalužila ovo na dan venčanja - napisao je vidno potrešen čovek.

Još je dodao i da se njegova mama samo nasmejala ovom incidentu, ali da bi se oni mučili da vide smešnu stranu da su sami postali žrtva takve neslane šale.

- Ovo bi moglo da ode predaleko, ali rekao sam da se barem nasmejala. Drugi bi proveli ceo dan u svojim nesigurnostima i zabrinuti za svoje Instagram fotografije - rekao je on i istakao da se sada njegova žena ljuti i tvrdi da bi on trebalo u potpunosti da stane na njenu stranu pred njenim prijateljima: - Kada su otišli njeni prijatelji, moja žena se jako uznemirila i rekla da treba da budem na njenoj strani 100 odsto, a da sam je umesto toga ponizio što je sam tako reagovao pred sa njenim prijateljima. Optužila me da sam mamin dečak.

Ova objava izazvala je pravu polemiku i imala je čak 1.400 odgovora, među kojima su se mnogi složili da je šala bila "baš okrutna, tačka".

- Ono što je vaša žena uradila bilo je okrutno i došlo je sa ružnog mesta. Bilo je krajnje neljubazno. Bilo je potpuno zlobno. Govorili ste istinu i vašoj ženi se nije dopalo kako je izgledala kada ste podigli ogledalo - napisao je jedan korisnik.

Međutim, neki su se pitali da li su supruga i mama krojene od istog platna.

- Zadivljen sam što ranije niste videli ovu njenu stranu. Zle devojke 100 odsto. Nije prekasno za poništenje - napisao je jedan, a drugi dodao: - Zvuči mi kao da su žena i mama obe iste.

Šta bi vi uradili? 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo dame kada je pravo vreme za udaju: "Ja sam se rano udala i odmah sam se razvela"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle