• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U poseti supruzi u staračkom domu, upoznao sam novu partnerku": Neverovatna ljubavna priča

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pronašli su ono za čim su tragali na neočekivanom mestu

  • 0

Ljubav ne bira, nikad ne možemo znati kada će nas pogoditi Amorova strela i u tome i jeste čar velikih ljubavi. Upravo se na neočekivani način dogodila ljubav Džon Sačetu. On je upoznao ženu svog života dok je bio u poseti supruzi u staračkom domu!

Kako on sam priznaje, on suprugu Nulu nije upoznao u konvencionalan način kako se očekuje - preko prijatelja, posla ili slično, već u staračkom domu. Interesantno je da su oboje bili u posetama svojim supružnicima jer su i Nulin muž i Džonova žena patili od demencije, piše "Metro".

Džon i njegova prva supruga Boni su se venčali 1985. godine i osetili su da je to ono pravo i da će starost provesti zajedno, radeći stvari koje vole. Međutim, kada je Boni imala samo 64 godine, dijagnostikovana joj je Alchajmerova bolest. Tri godine je Džon vodio računa o njoj, ali su na kraju, posle svega odlučili da je najbolje da je smesti u dom.

Tada se Džon našao pred mnogim izazovima, borio se i emocionalno i fizički. Od osoblja u domu u Londonu, gde je smestio Boni, dobio je podršku. U sobu pored njene, posle dva meseca smešten je Džejms, fini gospodin koji je imao isti problem kao i Boni, a kojem je u posetu dolazila - supruga Nula.

Kako je počela ljubavna priča?

Starački dom je jednom prilikom organizovao ručak za sve koji su u njemu ali i njihove supružnike i porodice. Tada je Džon upoznao Nulu i kako su se upoznali, nisu prestajali da pričaju.

- Ostali smo u kontaktu, dopisivali smo se preko e-mail-a narednih nekoliko meseci, a onda smo počeli da provodimo vreme zajedno. Znali smo da odemo na ručak ili na operu zajedno - iskreno kaže Džon.

Lepo vreme, jesen, sunčano sunčan dan, vremenska prognoza, šetnja, šetači Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Kako je otkrio, delili su jedno sa drugim poteškoće sa kojima su se susretali sa svojim supružnicima i te reči utehe su ih zbližile. Toliko su ih zbližile da su se pojavile i emocije. Tada su počeli i razgovori kako da se nose sa krivicom zbog života van Boni odnosno Džejmsa.

Interesantno, kada su Džon i Nula ušli u vezu, stanje njihovih još uvek zvaničnih partnera se - popravljalo. Počeli su da ih prepoznaju i da razgovaraju sa njima kao ranije. Ipak, zbog različitih potreba negovanja, Boni i Džejms su morali da odu u različite domove, ali to Džonu i Nuli nije predstavljalo problem.

Nažalost, njih dvoje su umrli 2014. i 2015. godine, posle više od deceniju borbe sa bolešću. Džonu i Nuli je srce bilo slomljeno zbog gubitaka dragih osoba, ali im je nestao i osećaj krivice. Sada mogu slobodno da se viđaju. Veza je počela da im se razvija, a 2016. godine su i uplovili u brak malom, intimnom ceremonijom. Tada, kao i posle toga redovno nazdravljaju pokojnim partnerima zbog kojih su se i upoznali.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle