• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moj dečko (40) još spava sa plišanim medom": Komentari na priču ove devojke se samo nižu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije sigurna šta treba da radi i kako da se ponese u ovoj situaciji

  • 0
spavanje, plišani meda, čovek i plišani meda, čovek spava Foto: Shutterstock/WeAre

Kažu da muškarci sporije sazrevaju od žena, da su žene te koje ranije preuzmu odgovornost u životu, dok muškarcima malo duže treba. Nekad su muškarci samo velika deca kojima treba pažnje kao da su još uvek mali. Tako je izgleda i sa ovim čovekom od 40 godina.

Njegova devojka požalila se na jednom sajtu da njen dečko od 40 godina spava sa plišanim medom iz detinjstva i da čak priča sa njim kao da je živo biće.

- Preko zajedničkih prijatelja upoznala sam jednog dečka sa kojim sam počela da se viđam i mimo njih. Uvidela sam da ima dobre osobine, da nije loš čovek, ali ima jednu naviku od koje sam počela da se ježim. Spava sa plišanim medom iz detinjstva - rekla je ova devojka, prenosi "NY post".

On je njoj rekao da je to njegova omiljena igračka iz detinjstva i da se zove - Flafi. Kaže da on Flafiju priča svaki put kada njih dvoje izađu na sastanak u grad, kao i da mu poželi laku noć svaki put kada se sprema za spavanje.

Dečko i devojka, ljubavni par, zaljubljenost, ljubav Foto:Shutterstock

Devojka ga je zamolila da prestane to da radi jer je posumnjala da će se to nastaviti i u budućnosti, a ona to nije želela.

- Jedno vreme je prestao i ponadala sam se da je problem rešen, međutim kako sam počela ponekad da prespavam kod njega, videla sam da nije prestalo. On je uspešan i odrastao čovek, kako da ga nateram da prestane to da radi? - neutešna je ova devojka.

Komentari koje je dobila bili su oštri.

"Ovo smatram baš neugodnim. Verujem da nijedna žena ovo ne bi trpela", "Mislim da treba da budete iskreni s njim i otvorite mu oči i kažete da nije normalno to što radi jer je jako čudno", "On očigledno ne shvata da je to problem koji će ga odbiti od života sa vama. Mislim da nije imao velika iskustva u ljubavi pre vas" ... su samo neki od komentara.

Šta biste vi savetovali ovu devojku?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Psić naučio da se sam pokriva, pa zagrlio lutkicu i nastavio da spava

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle