• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Žena ima dva dečka i tvrdi da zbog njene retke anatomske anomalije ne znači da ih vara

M. M.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Eni se nekada stidela svog "posebnog" tela, ali sada joj ono donosi radost i novac

  • 0
Annie Charlotte Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Dvadesetpetogodišnja Eni Šarlot iz Sarija tvrdi da, zahvaljujući tome što imaretkog anatomskog stanje - dve vagine, a ima momka, tehnički ne znači i da ih vara.

Naime, Eni je rođena je sa takozvanom "didelfisom" materice (uterus didelphys), što znači da ima dve vagine i dve materice. Ovaj medicinski fenomen znači da bi pratkično mogla da ostane trudna sa dve različite bebe, sa različita muškarca, i to u isto vreme.

Ona takođe ima i dve menstruacije, stranje koje kontroliše kontracepcijom, i tvrdi da su obe njene vagine "potpuno funkcionalne".

Svoje stanje je iskoristila da postane i model na "OnlyFans" mreži, a ranije se našla na naslovnim stranicama novina kada je izjavila da njen tadašnji momak "ima jednu njenu vaginu", dok je drugu zadržala "za posao". Ali nakon što se njena veza završila prošle godine, Eni - koja tvrdi da je zaradila milione od svog neobičnog zdravstvenog stanja - upoznala je dva nova muškarca.

- Sve unutrašnje stvari su duplirane. One su funkcionalne jer je moj reproduktivni sistem u suštini podeljen napola čineći dve polovine koje rade nezavisno. Ja ne varam jer dopuštam momcima da koriste po jednu vaginu. Svako ima svoju vaginu, tako da imaju odnose samo sa njom. Oni zapravo i ne znaju jedan za druggo. Nikada nisam rekla nijednom od njih za onog drugog - nisam mislila da treba da znaju - prenosi reči ove devojke "The Sun".


Eni se sa jednim od muškaraca zabavlja četiri, a sa drugim dva meseca.

- Ne izlazimo predugo, i obojica znaju da izlazim iz zabave i da nemamo ništa ozbiljno. Samo ću da vidim šta će se desiti! U početku je bilo ležerno, ali onda smo počeli da se družimo sve više i više. Zapravo je nekako lepo jer su obojica potpuno zadovoljni time što su "OnlyFans" zadovoljni sa mnom i mojim neobičnim vaginama.

Ova devojka kaže da joj je teško da "žonglira" između dva muškarca, ali svakoga od njih viđa jednom nedeljno i provodi naizmenično vikende sa njima.

- Ne bih rekla da imamo raspored seksa sam po sebi, ali ja nemam seks sa obojicom istog dana. Osećam da je to nije fer prema njima. Momci se uznemire zbog toga što devojke spavaju sa dva momka u periodu od 24 sata, pa sam mislila da je tako najbolje - priča otvoreno.

O tehnici odnosa objašnjava da jednom kada dođe do penetracije, sve se svodi na "pravi ugao".

- Imam jednu vulvu koja se deli na dve vagine - objašnjava Eni, koja ima 34.000 pratilaca na "Instagramu" (@tvopssiprincess) i dodaje:

- Meni je dijagnostikovan didelfis materice kada sam kao tinejdžerka otišla da stavim kontraceptivni zavoj. Bila sam mlada žena, upravo sam počela da se zanimam za zabavljanje i istraživanje različitih delova mog tela i odjednom mi je rečeno da je ono drugačije od svih ostalih. Kao tinejdžer, samo želite da budete "normalni", a kad vam kažu da niste, to je zaista strašno.

U vreme kada je pre nekoliko godina otišla na univerzitet da studira filozofiju i religiju, Eni je naučila da se otvori - čak i da koristi kao zamljivost o sebi, pa je "Imam dve vagine“ koristila kao uvod u razgovor da "razbije led".

- Zaista sam počela to da prihvatam. Nekada sam mislila da imam veoma jake menstruacije, ali sam zapravo samo stavljala tampon u pogrešnu vaginu!  Sada sam prestala da gledam na to kao na medicinski problem, i na sve probleme koji mogu nastati zbog rađanja dece, a umesto toga nešto što je samo super-kul aspekt mene zbog reakcija ljudi. Neki ostanu šokirani, ali i dalje zainteresovani. Sada sam to potpuno prihvatila taj deo sebe, i nikada nisam bila samouverenija - priča Eni.

Objašnjavajući kako zapravo izgleda taj "zid“ između njene dve vagine, Eni da kada je prvi put dotakla sebe, nisam shvatila da "dodirivanje" zida nije normalno.

Često su i menstrualni simptomi ono što dovodi do dijagnoze, jer ovo stanje može da izazove bolne grčeve i obilno krvarenje. Žene takođe mogu da misle da im tamponi cure, a u stvari je to zato što im su smešteni samo u jednoj vagini.

- Mislila sam da imam super obilne menstruacije, ali sam zapravo samo stavljala tampon u pogrešnu vaginu! One su jedna pored drugog, a ne jedna na drugoj, i ne krvare u isto vreme. Ne razumem baš kako ta strana svega funkcioniše, ali uzimam pilule od kada mi je postavljena dijagnoza, tako da nisam imala menstruaciju dugo vremena... Pilula deluje na različite načine u zavisnosti od tipa, uključujući stanjivanje sluznice materice kako bi se sprečilo da se jaje zakači za nju i zgušnjavanje sluzi kako bi se sprečilo ulazak sperme u matericu.

Šta je uterus didelphys?

Uterus didelfis je retko urođeno stanje gde se žene rađaju sa dve materice. Svaka ima svoj jajovod i jajnik. Neke žene mogu da imaju i dva grlića materice i dva vaginalna kanala. Vagine su podeljene zidom od tkiva.

Polni organi se razvijaju kada beba ima između šest nedelja i 22 nedelje tokom trudnoće.

Ženama obično raste materica iz dva kanala koja se nazivaju "Mullerovi kanali". Oni spajaju i čine  šuplji organ koji se zove materica. Kod didelfisa materice kanali se ne spajaju pravilno i svaka cev se može pretvoriti u matericu, što dovodi do razvoja dve.

Najčešći simptomi su bolni seksualni odnosi, grčevi pre i tokom menstruacije, jako ili abnormalno krvarenje tokom menstruacije, uporno curenje krvi prilikom upotrebe tampona.

Ovo stanje može da razvije svega 0,3 odsto žena, a obično se otkriva kada je devojčica tinejdžerka ili starija ili kada prvi put uradi bris grlića materice.

Uterus didelphis može izazvati komplikacije u trudnoći, kao što je povećan rizik od pobačaja i prevremenog porođaja, jer ima manje prostora u materici. Operacija obično nije potrebna, osim ako neko doživi ponovljeni gubitak trudnoće ili veoma bolan odnos.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle