• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moj verenik zahteva da nosim crveno na našem venčanju jer nisam devica: Mnogo sam ljuta zbog toga

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Buduća mlada se požalila kako je njen verenik zahtevao da ona na venčanju ne nosi belu haljinu, kako ne bi "prevarila" goste da misle da je devica

  • 1
Venčanje, raskid venčanja Foto: Shutterstock

Buduća mlada otkrila je kako je ponašanje njenog verenika uoči njihovog venčanja dovelo do toga da preispita čitavu situaciju i da li će zaista i da mu kaže "da" na venčanju.

Ova Amerikanka ostala je "zgrožena" komentarima svog partnera nakon što joj je rekao da misli da bi njegova mlada trebala da nosi crvenu haljinu umesto bele, iz razloga za koji je rekla da je to jasna "crvena zastava".

- Sa svojim momkom sam šest godina, a vereni smo poslednjih osam meseci. Većinu planiranja venčanja sam obavila, ali moj verenik tu i tamo da svoj doprinos - otkrila je ova žena na forumu Reddita i ispričala da je kada je izabrala haljinu, ostala šokirana kada je saznala šta njen verenim misli o o tome šta bi ona tog dana trabala da obuče: - Od niotkuda je rekao da je razgovarao sa nekim od svojih kolega i da misli da ne bih trebala da nosim belu haljinu.

Uplakana tužna mlada Foto: Shutterstock

Kako je njen momam umetnički tip, pomislila je prvo da je mislio o tome kako fotografije da ispadnu, ili bar nešto u tom smislu, ali kako je odlučila da nosi belu haljinu, rekla mu je da je to njen izbor, i shvatila da se on vidno nervira zbog toga.

- Kada sam donela svoju haljinu iz snova kući, nisam bila spremna za njegovu reakciju. Tražio je da mu kažem koje je boje, a kada sam rekla bela, poludeo je - otkriva mlada: - Rekao mi je da neveste nose belo samo kada su "čiste". Moj verenik je bio devica kada smo se upoznali, ali ja sam imala prethodnog dečka, što je dovelo do mnogih žestokih rasprava između nas. Umalo da nismo prekinuli da se zabavljamo zbog toga koliko se on osećao nesigurno.

I dok je verovala da to više nije problem za njenog budućeg muža, rekla je da je zaista bila "zaskočena“ njegovom reakcijom na venčanicu.

- Ne znam da li je to samo zato što je sve tako sveže, ali stvarno mi se gadi. On čak nije ni religiozan, tako da znam da se radi samo o tome da on još uvek razmišlja o tome da li sam izgubila nevinost sa 18 godina pre nego što sam ga uopšte upoznala. Zaista sam moralla da ispričam ovo bilo kome, jer je veoma psihotično - požalila se ova žena, kako prenosi "The Mirror".

Drugi forumaši uglavnom su bili na njenoj strani.

- Iskreno mislim da on ima neke prilično velike nesigurnosti i probleme kojima je potrebna stručna pomoć, jer ovo zvuči suludo - poručio je jedan, dok je drugi prokomentarisao: -  Ozbiljno bih razmislio u šta se upuštate. Čoveče, ovo zvuči zbrkano.

- Ne kažem da treba da ga napustite, ali na vreme shvatite da na njemu treba da se radi mnogo, pre nego što mu se posvetite do kraja života - bio je još jedan komentar, na koji su stizale rekacije potpu: - Pakao je sledeća stanica. To je tako arhaično i veliko.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • КосовоСрбија

    23. mart 2024. | 13:02

    У праву је човек! Бела венчаница симболизује девственост. Треба се бити искрен и пред Богом и пред људима, и нико ти неће замерити. Многе младе данас "сањају" о белој венчаници, а суштине су се одрекле! Моја супруга, Богу хвала, ушла чиста у брак, а од скромности није ни тражила белу венчаницу, него у неку плаву сукњу и сако плави се венчала. Ми нисмо чекали да се скупе паре па да правимо венчање и свадбу, него нам је важно било да се венчамо пред Богом, и онда смо муж и жена...и заиста што више време пролази(сад је 16 год) све се више волимо...што бих пожелео свима!

    Podelite komentar