• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladoženja je ovako sugerisao gostima da mu treba "pomoć" da se spasi braka

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čudno ponašanje za poseban dan ili poseban vid humora?

  • 0

Ne, on nije ostavio mladu pred oltarom, ali je uradio nešto što je svim gostima "dalo do znanja da je tu protiv svoje volje".

Korisnica TikToka @grecia.v.carr objavila je snimak sa svog venčanja koji je postao totalni hit i pregledan je više od 12 miliona puta.

"Ovako se moj muž pojavio na venčanju", napisala je u opisu videa u kojem je pokazala kako je mladoženja nosio cipele sa nesvakidašnjom porukom.

Ako ste očekivali da će to biti posve romantičan gest, prevarili ste se.

Na jednom đonu je napisao "Help", a na drugom "me" - sugerišući da želi da mu neko pomogne i da ga izbavi iz svega ovoga.

Ona je shvatila da je ovo samo šala i zajedno su joj se nasmejali, a prizor iz crkve, kada su svi gosti imali priliku da posmatraju mladoženjine cipele, izmamio je osmeh i svatovima.

@grecia.v.carr How my husband showed up to our religious wedding. 😂 would you be mad ? #weddingtiktok #weddingprank #groom #mexico #destinationwedding #prank #helpmeplease #viral #wedding ♬ Oh No - Kreepa

Mladoj su ljudi sugerisali da je trebalo da ona na svojim cipelama napiše nešto poput "Ma dobro je njemu".

"Svi su postali tako ozbiljni ovih dana, mladoženja barem ima smisao za humor", glasio je jedan komentar, dok se mnogi složili da bi ih ovo pošteno naljutilo pogotovu jer se radi o danu koji simboliše i kruniše bezuslovnu ljubav, te nema mesta tu takvim šalama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udala se Maša Memedović: Evo ko je sve došao na venčanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle