• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci su uvek ludeli za njom i nikada je nisu ostavljali: Zbog ovoga je želi baš svaki

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Muškarci verovatno vide u meni je da sam, jednostavno, dobar materijal za devojku i ženu"

  • 0

Britanska televizijska producentkinja, spisateljica i novinarka Samanta Brik (53) je otkrila svoju tajnu dosadašnjih uspešnih veza, kao i razlog zbog kog su muškarci ludi za njom.

Za "Daily Mail" je otkrila da je nijedan muškarac nikad nije ostavio!

- Volim da mislim da ovo pokazuje da poznajem vlastiti um. I daleko bih radije da mlade žene čitaju o ženama poput mene nego o klišejima poput Bridžit Džouns - jasna je.

- Koja je tajna da vas nikad ne ostave? Ne mislim da je to samo do mog izgleda, figure, šarma i mog nepokolebljivog samopouzdanja. Istina je da razumem šta muškarci stvarno žele u vezi, i zahvaljujući tome shvatila sam kako žena može zadržati kontrolu - rekla je i nastavila:

- Verujem da ono što muškarci verovatno vide u meni je da sam, jednostavno, dobar materijal za devojku i ženu. Više puta su me nazivali "celim paketom" - dodala je.

Samanta tvrdi da je presudno to što ne beži od razlike među polovima i da njen put do srca svakog muškarca ide preko stomaka - dobra je kuvarica i sjajna domaćica.

- Takođe, razumem da on želi da se moj svet vrti oko njega. I srećna sam što na njega ostavljam takav utisak. Očekujem da muškarac daje sve od sebe u svemu, od kućnih poslova do financija - otkrila je.

Samanta je istakla da su intimni odnosi u vezi jako važni i da muškarci vole kad ih žena inicira.

- Što se odnosa tiče, uživam u njima i rado preuzimam inicijativu. Muškarci su jako ponosni ako vide svoju partnerku kako doživljava istinsko zadovoljstvo, a ja sam presrećna što sam sigurna da to postižem.

Samanta tvrdi da ima nadprosečnu emocionalnu inteligenciju i smatra da i tome može zahvaliti što je muškarci nisu ostavljali.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrt veka ljubavi: Sergej Ćetković pleše sa suprugom za godišnjicu braka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle