• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Podržala sam supruga da izlazi sa drugim ženama i dok sam bila trudna: Ovako objašnjavam deci "našu slobodu"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tvrdi da ne treba da se oseća krivom za bilo šta

  • 0

Mnoge veze i brakovi "pucaju" onda kada se u njih dovede treća osoba. Ili, kako je najlakše reći, kada dođe do - prevare.

Ali, današnje vreme pružilo nam je da putem društvenih mreža zavirimo u živote drugih ljudi širom planete. Stoga, mnogi su spozali ideju o "otvorenim brakovima".

Iako je većini populacije monogamija - biti samo sa jednim partnerom, način života i jedino normalno i logično za uspešan brak ili vezu, Danijela je žena koja protivureči tome i pokazuje kako njen brak "cveta" od trenutka kada su odlučili da daju slobodu jedno drugom da se viđaju sa drugima.

Kroz snimke na "Tiktoku" objašnjava zanimljive situacije koje je prolazila sa drugima dok ju je muž čekao kući, te kako oni objašnjavaju svojoj deci viđanje sa drugima, ali i to kako je reagovala kada su bili u otvorenom braku, čak i tokom njene trudnoće.

U otvorenom braku su oko 14 godina i kako navodi, niko nije ljubomoran, jer je ljubav između njih jaka i stabilna i to su nekoliko puta proveravali sa određenim "pauzama" u viđanju drugih partnera. Danijela je navela da je bila vrlo srećna kada je njen suprug išao na sastanke dok je ona bila trudna i da joj nimalo nije smetala "njegova sreća".

- Biti samo sa jednim partnerom nije ključ do srećne veze ili braka. Priznaću, osećala sam se povređeno kada me je Rič u početku pitao da li želim da budemo u otvorenom braku. Nikada pre nisam ni čula za to. Ali on je želeo da osigura da ćemo biti zajedno dugo vremena, jer smo tada bili u vezi, ali ne i u braku - navodi ona, prenosi "TheSun".

Kako Danijela navodi, za supruga ima samo dva pravila koja mora da poštuje:

  • da nikada "to" ne radi u kući gde su deca
  • da ne sme da bude sa "prijateljima prijatelja".

I čini se da ova jedinstvena veza funkcioniše za oboje, jer se Danijela takođe viđa sa drugim ljudima. Navela je u jednom snimku da je samo jednom preterala i da nije poslušala supruga kada joj je rekao da mu smeta nešto i da je "previše", ali je ubrzo to rešila raskidima. Nakon toga su se fokusirali jedno na drugo, da bi bili sigurni da im je ljubav i dalje stabilna.

@openlycommitted What do we tell the kids? That Mom took three days to do whatever she wanted! #opencommitment #enm #nonmonogamy #nonmonogamous #hawaii #travelwithoutkids ♬ original sound - Danielle | OpenlyCommitted

U viralnom videu objasnila je da je u tom trenutku na putovanju na Havajima i da će tamo provesti tri dana, zato što voli da putuje, ali i zato što ju je tamo čekao muškarac sa kojim se dopisivala. Suprug ju je podržao i ostao kući sa decom dok je ona tamo. Njena majka ne podržava to i sumnja da ide "zarad zabave". Dok deci "servira" priču da ide na par dana i da će im doneti poklone.

- Kada je ćerkica plakala i molila me da je povedem sa sobom, osećala sam se krivom. Ali onda sam se zapitala zašto se tako osećam. Da idem na putovanje sa poslom ili sa drugaricama, ne bih se sigurno tako osećala. Tada sam shvatila da nemam razloga da sebe krivim za bilo šta. Žene, pogotovo majke, treba sebi da prijušte užitak kakav zaslužuju, pa makar i otputovale sasvim same - navodi ona u videu.

U komentarima su se sukobljavali oko njenih stavova i izjava.

- Kao dete iz otvorenog braka, samo ću reći - ne radite ovo. Ne uspeva i uvek se završi razrušenom porodicom - kaže jedan pratilac.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA: Da li verujete u jednaskost žena i muškaraca u Srbiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle