• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo gde upoznati muškarce, a da to nisu dejting aplikacije: Devojka otkrila kako joj se nabacivalo njih 200

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džena je savetovala svim slobodnim damama da, ako žele uživo da upoznaju muškarce, idu na mesta gde se oni inače druže

  • 1

Izgleda da je novog partnera ili bar potencijalnog jako teško upoznati u "analognom svetu", s obzirom na to da se sve više ljudi za pronalazak ljubavi okreću dejting aplikacijama.

Sa druge strane, oni ni tamo nisu imali sreće ili jednostavno ne žele da se uopšte upuštaju u to, i dalje se nadaju susretima uživo koji će se pretvoriti u filmsku ljubavnu priču. Ili će ta osoba koju upoznaju biti bar dovoljno zanimljiva za jedan izlazak.

I kolumnistkinja Džena Hoking ima problem upoznavanja momaka u stvarnom svetu, pa je na opšte oduševljenje žena, koje inače čitaju njene savete, dala detaljan vodič i tačno mesto gde se "kriju" singl muškarci, za news.com.au.

Odmah posle posla, oko 17 časova se zaputila sa prijateljicom u jedan bar potpuno nasumično izabran, a tamo su bile okružene samo muškarcima.

- To nije bio neki otmeni bar ili trendi novi restoran koji mi žene obično biramo kad izlazimo. Bio je to jednostavan kafić napravljen za "happy hour". Tokom sledećih nekoliko sati flertovale smo i razgovarale s muškarcima koji su bili oduševljeni što smo došle. Platili su nam runde pića, a prijateljica i ja smo čak i zaplesale i to na radni dan, što odavno nismo radile. Je li vredilo laganog mamurluka sledeći dan? O da! - objasnila je Džena.

Već sledećeg vikenda se našla u sličnoj situaciji kada je otišla na piće u kraju. Tog dana svi su došli da gledaju utakmicu - 200 muškaraca i jedva četiri žene.

- Muškarci su bili dobro raspoloženi jer se sezona fudbala vratila. I mi smo bile dobro raspoložene jer su nas gledali i "proždirali" očima". Prošle nedelje sam razgovarala s više muškaraca uživo nego na bilo kojoj aplikaciji za upoznavanje. Usprkos svom našem verovanju da nikad ne uspevamo nikoga da upoznamo u stvarnom životu, pokazalo se da smo samo išle na pogrešna mesta.

Džena je savetovala svim slobodnim damama da, ako žele uživo da upoznaju muškarce, idu na mesta gde se oni inače druže, a to bi bili - sportski barovi, utakmice lokalnog kluba.

Na kraju je podsetila sve singl žene na one silne trenutke kada su sedele po fensi lokalima gde jedva da je bilo muškaraca.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Значи

    8. april 2024. | 09:31

    хоћете филмску љубавну причу? Е па зато и јесте саме.

    Podelite komentar