• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stalno iskaljujem bes na divnog supruga jer ne možemo imati dece: Šta da radim?

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čekala je finansijsku stabilnost i karijeru, ali sada je verovatno kasno

  • 0
Čovek i žena rasprava, svađa Foto: Shutterstock

Većina ljudi jedva čekaju da se sa partnerom iz snova ostvare kao roditelji, ranije ili kasnije, ali ne ide sve uvek po planu.

Jedna anonimna čitateljka "NYPost"-a javila se i podelila svoju trenutnu situaciju - kako to što nema dece ugrožava njen brak.

- Imam 34 godine i nedavno sam saznala da mi je počela menopauza. Znala sam da bi to moglo doći ranije za mene, jer je većina žena u mojoj porodici počela u 30-im, a završila je sa 50 - uvodi onda u priču.

Kako dalje navodi, ona nema biološku decu i već veruje da ih zbog ovoga nikada neće ni imati.

- Pretpostavljam da sam predugo čekala na pravo vreme, pravu osobu itd. Uvek sam bila oprezna da koristim sve vrste zaštite kada sam postala intimna sa muškarcima i nikada to nisam prepuštala svom partneru.

Sada se teško nosim sa ovim osećajem gubitka. Znam da ne bi trebalo da žalim za nečim što nikada nisam imala, ali sam se toliko isplakala samo razmišljajući o tome. Ljuta sam na sebe što sam to propustila. Udata sam za divnog čoveka skoro dve godine, ali zajedno smo 10. Želela sam da budem udata i finansijski stabilna pre nego što dobijem decu.

Osećam se kao da sam kažnjena. Moj jadni muž preuzima najveći deo mojih frustracija i besa, što nije fer, i ja se izvinjavam kada se to dogodi, ali se zbog toga polako uvlačim u izolaciju. Ne znam više šta da radim. Tužna sam, ljuta, frustrirana i prazna. Volela bih da imam odgovor ili da me neko ko razume samo čuje. Da li iko ima savet? - piše ona.

Komentari su puni podrške i razumevanja za ovu ženu, a mnogi navode da su takva osećanja normalna, ali da bi mogla sa nekim stručnim da popriča koji bi mogao da joj pojasni šta to oseća i kako izaći na kraj sa tim.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle