• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na dejtu poveo raspravu o njenim estetskim korekcijama: "Želim da znam kako bi deca izgledala, ne da nagađam"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ozbiljan sam, želim da znam na skali od 1 do 10, koliko je moja potencijalna devojka plastična?"

  • 0

Plastične operacije već godinama uspevaju da probiju svoje puteve u svet trendova i danas su sve pristupačnije, što se vidi i po tome što ih sve češće primenjuju i mladi. To je tema na koju se stalno govori, a o tome kazuje i ova priča.

Na "Tiktoku" je isplivao snimak jednog ljubavnog sastanka. Momak i devojka sede u automobilu i vode raspravu oko korekcija koje je ona uradila, dok to tada samo potencijalni dečko na neki način to osuđuje. Priznaćete, ovo nije najsjajniji razgovor na ljubavnom sastanku.

- Plastične operacije su jedno veliko "ne" za mene. Želim jednog dana da imam decu i da znam kako će da izgledaju, a ako ti je lice puno nekakvog želea, sumnjam da ću znati - navodi dečko iz videa, a devojka odgovara:

- Nadam se da razumeš da moja ili bilo koja kozmetička, estetska korekcija ili operacija, neće oštetiti moje gene? 

- Da, to razumem, zato što tvoji geni nisu stvorili takvo lice kakvo imaš sad i koje vidim, to je zato što nosiš masku. Ne znam zašto se smeješ, ozbiljan sam - govori on.

Devojka iz videa nastavlja govoreći da je u pitanju samo malo botoksa i filera, koje ima samo da bi izjednačila gornju i donju usnu. Na to ju je dečko prekinuo pitanjem: "A šta nije bilo u redu sa tvojim prirodnim usnama koje su postojale i pre toga?"

Na to je dobio odgovor da to nije njegov problem i da time ne treba da se bavi. Nakon toga, on ju je prekinuo govoreći da jeste lepa i da je slatka, ali da, ako će biti u vezi, onda želi i da zna koliko ima bilo kakvih korekcija na licu, na skali od jedan do deset. Samo što je to rekao malo grubljim tonom...

@graysworld he’s NOT ken ‼️ @not chloe ♬ original sound - graysworld

- Ozbiljan sam, želim da znam na skali od 1 do 10, koliko je moja potencijalna devojka plastična?

Nije dobio odgovor, video se završio na ovom delu rasprave, a komentari su se nastavili. Većina ljudi koji su komentarisali snimak složili su se sa dečkom i njegovim mišljenjem, ali da je mogao to i drugačije reći.

- Iako nije na baš najbolji način rekao, sve je bilo tačno - kaže jedan od mnogih sličnih komentara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle