• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Udala sam se za meni najvažniju osobu - sebe": Potrošila je na solo venčanje skoro 4.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je došla do oltara i pogledala se u veliko ogledalo, bilo je, kaže, baš emotivno

  • 0

Umereno samopouzdanje ne može nikako naškoditi i uvek treba podržati ljubav prema sebi. Kad smo kod ljubavi prema sebi, upoznajte ženu koja toliko voli sebe da je odlučila da plati nekoliko hiljada evra i venča se sama sa sobom.

Dani je influenserka koja širi "bodi pozitivnost" na društvenim mrežama i jedna je od retkih koja sebe zaista prezentuje kao istinski uvek nasmejanu i srećnu ženu. Očigledno sada znamo ko je čini srećnom.

Naime, za Svetski dan ljubavi prema sebi, Dani je odlučila da sebe obraduje večnom ljubavljuju i obećala sebi da će biti tu "u dobru i u zlu". Ceremoniju je obeležila sa porodicom i prijateljima, a na oltaru dočekalo ju je veliko ogledalo.

Kako navodi, oduvek je maštala da se uda za samu sebe i nikada nije razumela da je muškarac vodi do oltara. Dana sebe ne bi opisala kao "narcisoidnu osobu", već kao žena koja voli sebe.

U emisiji "Ljubav ne sudi", rekla je da je tokom pandemije odlučila da upozna sebe malo bolje. Počela je da otkriva više o sebi i svojim interesovanjima; pričala je sama sa sobom i vodila sebe na sastanke i večere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Danni Adams (@amapoundcake)

- Kada sam došla do oltara, bilo je baš emotivno - rekla je ona o venčanju na koje je potrošila skoro 4.000 evra.

Gledala se u ogledalo dok  je izgovarala svoje zavete, a zatim je podelila poljubac sa svojim odrazom. Njena porodica i prijatelji slavili su sa njom.

Kako je opisala u jednom momentu, sada je njeno vreme da voli sebe, ali ne odustaje od ideje da u nekom momentu u životu sklopi brak sa muškarcem koji je "dostojan" nje, piše "Mirror".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle