• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Muškarci se plaše moje lepote pa odbijaju sastanke sa mnom": Širli već 6 godina nije imala dejt

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tvrdi i da su žene ljubomorne na nju

  • 0

Širli Flin (41) je manekenka koja je došla u godine kada želi da ostvari jak emotivni odnos sa suprotnim polom. Međutim, to njoj ne polazi za rukom i već šest godina i tvrdi da zna razlog - zato što je previše lepa, pa se muškarci plaše njene lepote.

Ipak, ona i dalje ne odustaje od pronalaska prave ljubavi i odlučna je u nameri da pronađe ljubav svog života i "jednog momka koji je spreman da odgovori na izazov".

- Kada me muškarci vide na društvenim mrežama, oni me pozovu na sastanak, ja pristanem, sve ugovorimo, a onda u poslednjem trenutku otkažu. I to svaki muškarac. Mislim da se uplaše moje lepote - rekla je Širli, piše "Mirror".

Tvrdi da joj je teško i da stekne prijatelje pošto joj žene zavide na lepot i izgledu generalno jer su ubeđene da nije prirodna, već da je imala i poneku operaciju na telu.

- Mislim da me žene vide kao pretnju jer ne vole što sam prirodna, i što se tiče oblina i što se tiče lepote. Drugarice nisu volele da izlaze sa mnom jer su mu muškarci konstantno prilazili i okruživali me. Tako sam dobijala više pažnje od njih - rekla je Širli.

Kaže i da je imala problem i sa bivšim momcima jer su bili jako ljubomorni jer je njen izgled privlačio mnogo pažnje. Ipak, i pored svega nije izgubila nadu da će pronaći onog pravog.

- Želim da nađem onog pravog momka koji je spreman da se suoči sa izazovom i bude sa mnom bez obzira na sve - iskreno je rekla Širli.

Šta vi mislite o njenom problemu?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle