• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svekrva sedam meseci namerno "prekida" snaju i njenog sina kada su sami: "Nikada neće dobiti unučad"

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena se požalila da joj svekrva ne dozvoljava da bude intimni sa njenim sinom. Sada je napustila muža dok ne iseli majku

  • 0
Svekrva, majka, bračni par, devojka, muškarac, tašta Foto: Shutterstock

Ogorčena žena podelila je problem koji ima sa nadmenom svekrvom koja joj brani da bude intimna sa njenim sinom, sa kojim je u braku jedva godinu dana.

Kako priča jedna žena na forumu "Reddit", njena veoma nametljiva svekrva uselila se u stan mladenaca nakon što je izubila supruga u saobraćajnoj nesreći. Od tada, mladi par, koji se venčao pre samo godinu dana, ne može da žive svoj svakodnevni mladenački život bez mešanja majke mladoženje u njihov intimni život.

- Muž i ja smo se venčali pre godinu dana. Nikada pre nismo živeli zajedno. Zapravo, jedva smo se i viđali jer smo i radili i učili u isto vreme, tako da nam je vreme bilo prilično ograničeno. Venčali smo se i otišli ​​da živimo zajedno u njegovom stanu - opisala je svoju situaciju mlada, kako prenosi "Mirror".

Nažalost, dva meseca nakon venčanja mladoženjih otac je poginuo u nesreći.

- Moja svekrva i moj muž koji je jedinac bili su shrvani. Sve ih je prilično iznenadilo. A kako je moja svekrva ostala sama, predložila sam mužu da se preselimo sa njom u njenu kuću da joj pravimo društvo, ali umesto toga ona je prešla kod nas u stan - objašnjava.

svekrva, zet, ćerka i zet, ćerka, smeh, porodica Foto: Shutterstock/El Nariz

Međutim, kako kaže, svekrva je ni ranije nije nešto posebno volela - verujući da "nijedna žena nije dovoljno dobra za njenog sina".

- Kao par koji je još u u fazi medenog meseca, bili smo intimni veoma često. Svaki dan, čak i do dva puta dnevno. To se odmah promenilo kada je ona prešla da živi kod nas. Naš stan je mali, pa mi nije bilo prijatno da to radimo dok je ona tu. Ali stvar je u tome da, i kada bismo bili intimni, ona bi nas uvek nekako prekinula - priča o srži problema mlada.

Kako kaže, nije bilo važno koliko je sati, čak ni da je tri sata ujutro.

- Ona bi nehajno ustala i pokucala na naša vrata pitajući: "Šta radimo?". Ili bi rekla mom mužu da se oseća loše jer je boli glava i slične stvari - nabraja ova žena.

Ista stvar se ponavlja  od dana otkako se uselila, a što žena navodi kao "veoma stresnih sedam meseci".

- Osim toga, nemam nikakvu privatnost. Kritikuje sve što radim, posebno hranu - priča mlada.

Ali sada je svekrva upotrebila novu taktiku kako bi pokušala da stavi klin između mladenaca, tvrdeći da je sinovljeva supruga - krala od nje.

- Ono što me je zaista iznerviralo je činjenica da je počela da priča da je nekoliko stvari od vrednosti i novca slučajno izgubljeno u njenoj sobi onog dana kada sam ostala kod kuće. Stvarno sam se zasitila, rekla sam mužu da ovo zaista nije ono što sam očekivala. Pristala sam da je pustim da se useli kod nas jer mi je svekar preminuo i zaista sam pokušavala da budem empatičan prema njoj i njenoj boli, ali neću joj dozvoliti da me nazove lopovom.

Mlada je trenutno u kući svojih roditelja, muž je stalno zove i šalje poruke da se vratim, ali više ne zna šta da radim.

- Ovo je zaista stresno - zaključila je nesrećna žena.

Njen problem je izazvao burnu reakciju korsnika "Reddit-a", gde je žena objavila svoj problem. Većina je imala istu poruku: "Ne vraćajte se dok vam svekrva ne izađe iz stana!".

- Recite mužu da ima dva izbora. Da bude oženjen vama ili mamom - prokomentarisao je jedan krisnik objavu, dok je drugi dodao: - Da li on zaista očekuje da tolerišete ovo dok ona ne umre? Ako da, nemojte se ni vraćati - uništava vam dušu. Samo ako je preseli prilično daleko, razmislte o povratku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle