• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priđu momku, pitaju ga da ispruži ruku i lupe mu pečat sa "Instagram" imenom: Ovako se upoznaje generacija Z

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Genijalna strategija ili lakši put?

  • 1

Upoznati dečka u baru - nemoguća misija, ako je sudeći prema iskustvima generacije Z. Oni su sve skloniji korišćenju aplikacija za upoznavanje i čini se da sve nade u pronalaženju prave ljubavi usmeravaju ka "svajpovanju".

Jedna devojka, koja je želela da se sa "gospodinom pravim" upozna "analogno", ali da ne gubi vreme na prilaženje i priču, dosetila se prilično inovativne ideje.

Mišel Aršad (24) je napravila personalizovan pečat na kome piše - "Ti si sladak, ja sam slatka. Trebalo bi da mi se javiš ako si slobodan", piše "NY Post".

Mišel je osmislila lukavu strategiju 2022. sa svojom sestrom i prijateljicom. Primetila je da druge žene prave narukvice sa svojim brojevima telefona da bi ih delile momcima u barovima.

Mišel kaže da im je lakše da udare pečat momku koji im se sviđa nego da pokušaju da uspostave kontakt očima kako bi započeli razgovor.

- Svi smo pomalo introvertirani. Pomislile smo: "Hajde da uzmemo pečat " - objasnila je Aršad, stanovnica Toronta koja radi u finansijama.

@messnamedmichelle Oh the single and desperate days lol #fyp #foryou ♬ suara asli - Dezalyr. - Bucin e chia

Ovo je operativni plan rada - priđu momku, pitaju ga da li može da ispruži ruku i lupe mu pečat koji sadrži ime korisničkog naloga na "Instagramu".

Iako je Mišel na kraju upoznala svog 25-godišnjeg dečka u teretani, rekla je da je njena prijateljica na kraju dobila besplatno piće zbog pečata.

Mišel je podelila svoje malo lukavstvo na "TikToku" prošlog meseca i video je ubrzo privukao 2,4 miliona pregleda. Neke devojke su se opasno zabrinule šta da rade ako se njihov dečko vrati kući "pečatiran". Devojka se prisetila kako je celo iskustvo bilo zabavno, napominjući da je slobodna, opet bi se služila istom metodom za pronalaženje partnera.

- Teško je doći do nekog slučajno. To je lakši način razgovora sa ljudima i približavanja ljudima. Bio je to izgovor da raširim krila i razgovaram sa ljudima - kaže.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Tražio je da platim polovinu računa": Marinino iskustvo sa sastanka pokrenulo lavinu komentara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Lucky

    9. april 2024. | 19:02

    Posle nije nikom jasno zasto se javlja ovako nasilje u vezama!!! Uvek je toga bilo ,to je tacno,medjutim u poslednjih 30 godina ,ima ga vise nego u periodu od 1950-1990! Mozda gresim ali,tako mi se cini za ovih vise od pola veka koje sam nagurao!

    Podelite komentar