• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Čitajući komentare na grupi mama žena je ugledala sliku svog muža: Ovo otkriće preokrenulo joj je život

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena je otkrila potresnu objavu na društvenim mrežama koja je okončala njen brak

  • 0
Muškarac, žena, prevara, razvod Foto: Shutterstock

U najboljem slučaju, društvene mreže mogu da budu mesto kreativnosti, umrežavanja, i izražavanje osećanja, kao i često dobrodošao izvor humora. U najgorem -  to je destinacija za nasilnike koji troluju svoje žrtve, mesto gde nesigurnost može da procveta i gde se lako zagube sati i sati produktivnosti.

Neosporno je da se i mnogo laži objavljuje i deli na svim društvenim platformama, ali isto tako, povremeno se pojave i neke istine. A njihovo otkriće može da bude poražavajuće.

Takav je bio slučaj sa ženom koja je, ne sluteći bilo šta, čitala niz na jednoj mamećoj grupi na "Fejsbuku", u kojoj je neko objavio kako kako planira da spreči svog muža da sutradan ode na fudbalsku utakmicu - tako što će mu staviti laksativ u čaj.

Uživajući u skrolovanju kroz zabavne komentare, majka dvoje dece, ostala je šokirana kada je naišla na profilnu sliku druge žene - na kojoj je takođe bio i njen muž. Naravno, automatski je počela da "kopa" po profilu i otkrila neke poražavajuće istine - njen muž se oženio i dobio dete sa drugom ženom.

- Evidentno su se zvanično venčali - napisala je nesrećna žena na forumu "Reddita", kako prenosi "Mirror" i dodala:

- Moj muž je napravio još jedan profil, gde ima drugačije ime i prezime. Mislim da i to dete ima nosi to "lažno" prezime, jer je druga žena postavila post kada je otišla da ga upiše u izvod iz matične knjige rođenih i tu je napisala puno ime.

Muškarac, žena, prevara, razvod Foto: Shutterstock

Prevarena žena, nakon deset godina braka, pitala je druge na forumu za savet i na kraju pisala i drugoj ženi, misleći da ona takođe ne zna o bračnom i pravnom statusu svog muža. Međutim, još jednom je ostala zabezeknuta, kada je saznala da nova žena uveliko zna da je njihov muž već oženjen, a uz to je dobila odgovor da je u pitanju veza od skoro dve godine i da njihova beba sad već ima 14 meseci.

Posle ovog drugog "udarca" odlučila se na brakorazvodnu parnicu, što izgleda nije zasmetalo njenom mužu, koji je čak i promenio svoje ponašanje.

- Unajmila sam advokata, uzela sam sve dokaze i u brakorazvodnom sam postupku. On je rekao da mu je ona draža, napustio je naš dom i otišao da živi sa njom - otkriva i dodaje: - Osim toga, odbija da plaća alimentaciju, tvrdeći da ima još jedno dete za izdržavanje i da će, ako mora da daje alimentaciju mojoj deci, tražiti minimalnu platu čak i ako mora da napusti posao.

Da stvar bude još gora, izdana žena je ostala sa spolno prenosivim bolestima, za šta ju je njen muž krivio, tvrdeći da je ona ta koja je varala - pre nego što je otkrila istinu.

Drugi korisnici foruma bili su nepokolebljivi u svojim odgovorima ženi, koja je ostala zabrinuta kako će i da li će ikada obnoviti svoj život.

- Ostavite alimentaciju i izdržavanje za decu advokatima i sudiji. Samo recite svom advokatu šta je rekao o napuštanju posla da bi izbegao izdržavanje dece - posavetovao ju je jedan korisnik, dok je drugi istakao da će ovaj čovek vrlo brzo naučiti lekciju jer je u obavezi da plati. Čak šta više, treći je objasnio: - Da. To se zove potencijal za zaradu. Protiv zakona je oženiti dve žene. U tom slučaju prvi prvi brak je legitiman brak, a ako se posle legalno oženi, sud će iskoristiti njihova primanja da plati alimentaciju i izdržavanje dece.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle