• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ima 55 godina i trudna je sa svojim 24-godišnjim dečkom: Upoznajte par koji je izazvao pometnju na internetu

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su izazvali opštu debatu zbog njihove razlike od 31 godine, Alina i Džim su oduševljeni što će zajedno zasnovati porodicu

  • 0

Da su godine samo broj, dokaz je par koji čini 55-godišnja Alina Lozano i 24-godišnji Džim Velaskez koji su još u novembru prošle godine podelili internet nakon što su objavili da su se venčali uprkos 31 godini starosne razlike.

A sada su otišli i korak dalje, jer je Alina potvrdila da u svojoj šestoj deceniji očekuje bebu, nakon što je uspešno prošla vantelesnu oplodnju.

Srećan par, koji zajedno ima više od milion pratilaca na "Instagramu" - kako prenosi "Mirror", potvrdio je vest na društvenim mrežama, na šok i oduševljenje interneta.

Alina, koja sa Džimom živi u Kolumbiji, priznala je da su u početku pokušavali da ostanu u drugom stanju prirodnim putem, ali da su se okrenuli "potpomognutoj reprodukciji" kako bi osigurali uspeh.

- Prijatelji, prirodno začeće je teško, ali je nauka mnogo napredovala i želimo ovo da uradimo za žene svih uzrasta koje imaju problem da zatrudne. Potpomognuta reprodukcija, prijatelji. Morate pronaći donora jajnih ćelija i proći kroz ceo proces, koji je veoma dug. Takođe je potrebno da uštedite malo novca - objavila je Alina.

Ona je objasnila da su do sada potrošili više od 20.000 evra na taj proces, ali da novac nije problem jer očajnički žele da dočekaju zajedničku bebu.

- Mnogi su nas pitali koliko košta lečenje, proces asistirane reprodukcije i klinika za plodnost. Nećemo vam reći iz predostrožnosti, ali predlažem da uštedite i budite strpljivi jer će vam trebati i novac i strpljenje - odgovorila je Alina ljudima koji su se raspitivali ispod njene objave.

No Džim je otkrio iznos.

- U pitanju je 24.000 evra. To je veliki novac, ali vredelo je jer vidite da dolazi naše "malo čudo" - izjavio je budući tata.

Kada se par venčao prošle godine, korisnici društvenih mreža spekulisali su da 24-godišnji Džim koristi Alinu zbog novac, ali je ona prva ubrzo odbacila sve glasine da je njegova "šećerna mumija".

- U  vezi sam sa Džimom jer je on samodovoljan čovek, a ja nisam mumija od šećera. Ne izdržavam finansijski Džima, on je prvi počeo sa ovim modelom rada na mrežama (influenser) i već zarađuje svoj novac. A radi i kao profesionalni glumac - odbranila je svog mladog muža Alina, koja je i sama glumica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle