• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kuma mladoženji stavila ruke u pantalone, pa nestali na sat vremena: Niko to nije smatrao čudnim, čak ni mlada

Vreme čitanja: oko 2 min.

U komentarima su se svi pitali zašto se nije oženio kumom i zašto muči sebe i još jednu osobu lažima

  • 0
mlada i mladoženja Foto: Shutterstock

Bivši barmen ispričao je najgoru svadbenu katastrofu kojoj je bio svedok tokom svog radnog angažmana. Skoro deceniju nakon što su se svadba desila, barmen je rekao da se i dalje oseća "fizički bolesno" kada god se toga seti. Da bi taj teret koji nosi podelio sa drugima, priču je objavio na "Reditu".

Kako je dugo radio u tom hotelu, navikao je na svašta, ali najgora svadbena katastrofa mogla se "namirisati", kada su on i drugo osoblje primetili da jedna od deveruša predugo sedi u mladoženjinom krilu. Međutim, kada su saznali da ona nije samo deveruša, već kuma, sve je počelo da im bude sumnjivije.

- Njen CEO 10-minutni govor bio je usmeren na mladoženju, koji joj je najbolji prijatelj od detinjstva i njihovoj "posebnoj vezi" koja se ne može prekinuti. Mladu nije pomenula nijednom.

Onda je usledio još veći šok. Mlada i mladoženja su otplesali svoj prvi ples, a onda su se svi pridružili njima na podijumu. Kuma je doslovno, kako barmen tvrdi, izgurala druge žene ne bi li što pre došla do mladoženje. Privijala se uz njega i plesala tako da mu je konstantno dodirivala noge, a onda je obe ruke stavila u njegove pantalone naočigled svih.

- Bili smo zapanjeni, ali mlada je izgledala potpuno nesvesno toga i sve se nastavilo dalje. Kako se polako završavalo veče, mlada i mladoženja su se pripremali da krenu u svoju sobu. Međutim, mladoženju niko nije mogao da pronađe. Deveruše su počele da ispituju osoblje da li smo negde videli mladoženju. Jedan od naših kolega rekao je da misli da ga je video kako ide gore. Menadžer hotela se popeo u apartman da vidi da li je tamo, na zahtev mlade, jer ona nije želela da njene deveruše odlutaju i propuste oproštaj u slučaju da se on vrati. Pa, posle malo kucanja, pogodite ko je otvorio vrata sav razbucan? Da, pogodili ste! KUMA! Mladoženja se pojavio iza nje trenutak kasnije, a moj šef ukočeno preneo da ga njegova NEVESTA traži i da treba da siđe dole.

Svadba, venčanje, mlada, mladoženja Foto:Shutterstock

Tek posle 20 minuta su sišli dole i nikome nije bilo sumnjivo, a mlada i on su se vratili u taj apartman. Sat vremena na svadbi nije bilo ni mladoženje ni kume.

- I dalje mi je muka i to je bilo pre skoro 10 godina - zaključio je on.

U komentarima su se svi pitali zašto se nije oženio kumom i zašto muči sebe i još jednu osobu lažima.

- To je ono što smo se svi pitali. Nikada nismo dobili odgovor osim što su neki od gostiju komentarisali nešto poput " oni mogu to priuštiti", u vezi s tim da porodica neveste plaća za ceo vikend za sve koji su prisustvovali. Pa smo svi mislili da se oženio njom zbog novca, ali samo nebo zna šta je mlada od toga dobila osim samog venčanja - odgovorio je bivši barmen.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vojvođanska svadba na Sajmu turizma 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle