• 3

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Svekrva nam je 4 puta odlagala svadbu, na kraju sam skinula prsten": Pljušte komentari na mrežama

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ova devojka se požalila kakav problem ima sa organizovanjem venčanja

  • 3
Svekrva Foto: Shutterstock

Sama organizacija venčanja i svadbenog veselja je jako stresna i oduzima mnogo energije i vremena, a posebno ako se među mladencima ubace i ostali članovi porodice. To zaista zna da iznervira posebno zato što veselje treba da se organizuje onako kako ste vi sa partnerom zamislili.

Nažalost, jednoj devojci je sve krenulo po zlu, a samo zato što joj je umešala "zla" svekrva. Očigledno se njoj snajka uopšte ne dopada čim je primorala mladence da čak četiri puta pomere svadbu!

U svemu ovome ona krivi verenika koji je dozvolio da se njegova majka toliko umeša da unosi svoje želje i zamisli za ovaj veliki dan, piše "Mirror".

Tada je shvatila da ne želi da bude sa čovekom koji nema kičmu, pa je rešila da prekine sedmogodišnju vezu i da - naravno odustane od venčanja.

- Sa dečkom sam ukupno sedam godina, a vereni smo već tri godine. Preispitujem celu vezu zbog načina na koji se moj verenik odnosi prema našoj vezi - rekla je ova devojka na Reditu.

Ona je rekla da su sve vreme pokušavali da "zadrže datum" validnim sve dok ga njegova mama ne ubedi da pomeri venčanje, iako u prvi mah njoj nije delovalo da među njima ima problema. Nesuđena svekrva je uvek govorila kako imaju bitnijih problema oko kojih treba da brinu, a to je stambeno pitanje, novac i slično.

- Uvek je bilo nešto i taj njen argument je njega naterao da "moramo" da pomerimo datum dok ne rešimo "problem" pred nama. Poslednji u nizu jeste da moramo da sačekamo da naša ćerka od sedam meseci napuni tri godine kako bi mogla da učestvuje u venčanju poput uloge nošenja cveća - rekla je ova devojka koja je pala u veliki očaj.

Venčanje, raskid venčanja Foto: Shutterstock

Za lokaciju su dodatno uštedeli jer ih je njegova majka ubedila da bi trebalo da organizuju u dvorištu njene kuće. Kap koja je prelila čašu jeste situacija u kojoj su mladenci večerali sa majkama i kada je buduća mlada upitala majku koju haljinu će nositi na venčanju kao njena deveruša. Tada se njegova majka iznenadila upitavši ih kada su planirali da joj kažu da se pronašao model haljine koje će deveruše nositi. Osetila se uvređenom što nije upućena u detalje i posle 20 minuta je otišla kući.

Ubrzo je njen verenik otišao do majke da joj popravi kablovsku i po povratku od nje je delovao mnogo tih. Na kraju joj je predložio da bi trebalo da pomere venčanje jer se "njegova majka uvredila što nije deo svečanosti".

- Tada sam odjednom skinula prsten i rekla mu da me više ništa ne zanima i da mi je dosta odlaganja. Odmah je pokušao da mi vrati prsten na ruku ali mu nisam dozvolila. Nisam više zainteresovana da se udam za njega, uzela sam stvari i vratila se kod mame - iskreno je rekla ova devojka.

Ova objava na društvenim mrežama je izazvala dosta komentara, a mnogi su ostali zapanjeni ponašanjem njegove mame.

"U više navrata je pokazao da mu je mišnjenje mame bitnije od tvog", "Ostaće usamljen sve dok bude pupčanom vrpcom vezan za mamu", "Mora on da postavi neke granice", "Ti bi provela život takmičeći se sa njegovom mamom" ... samo su neki od komentara na ovu temu.

Šta vi mislite? Ko je ovde u pravu?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Venčali se poput kraljeva, pili iz zlatnih čaša, hladili ih palminim lišćem: On faraon ona Kleopatra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Miladin

    21. april 2024. | 16:14

    Apsolutno podržavam njenu odluku. Nek se onda on venča sa svojom majkom kad im odgovara. Naravno da trebaju roditelji mladenaca da učestvuju u organizaciji i planiranju, ali konačnu odluju donose mladenci i kraj. Oni se venčavaju. Trebala je da pita svekrvu kad se ona venčavala jel njena svekrva odlučivala o venčanju sa njenim sinom.

    Podelite komentar

  • Dajte

    21. april 2024. | 18:37

    Jel neko obavestio ovu večitu verenicu da je 21.vek i da odavno mladenci SAMI ORGANIZUJU svadbu ....Ova je ograničena kao terasa ako to ne zna!

    Podelite komentar

  • Lol

    21. april 2024. | 13:59

    Nije ona materijal za brak kada ne poštuje svekrvu.

    Podelite komentar