• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Muževljeva šala me koštala 9.200 evra: Tvrdi da sam preterala, ali ja ne mogu da mu oprostim

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šale su smešne samo ako ih svi umešani smatraju zabavnim, zar ne? Jedan urnebesni muž je bio ljut nakon što se njegova šala izjalovila i "debelo" koštala njegovu ženu

  • 1
Muškarac, žena, jahta Foto: Shutterstock

Dobar smisao za humor je nešto što većina nas traže kod svog partnera i definitivno je osobina koja vremenom postaje sve važnija. Izgled može da izbledi, bogatstvo da nestane, ali da li možete da nasmejete svoju drugu polovinu do suza? E to je neprocenjivo.

Međutim, jedna žena otkrila je navodnu šalu svog muža koja ju je na kraju koštala - 9.200 evra i potencijalno potpuno uništila njihov brak.

Deleći svoju noćnu moru koju je doživela na društvenim mrežama, kao prenosi "Mirror", ona je objasnila da njen 29-godišnji muž voli za sebe da misli da je komičar i veoma duhovit čovek.

- Ovo je najgluplja stvar koja mi se ikada dogodila u životu. Moj muž i ja plovili smo zajedno na našem brodu, opuštali smo se i ćaskali, sve u sveu imali smo dobro jutro. Odjednom, niotkuda, moj muž se uozbiljio. Samo me pogledao i rekao: "Dušo, tako mi je žao, ali moram nešto da ti kažem. Tako mi je žao, oprostite mi, imao sam aferu" - opisala je situaciju nesrećna žena.

Za kontekst, kako kaže, objasnila je da je njen muž misli da je veoma duhovit i često izgovara razne gluposti, ali kako naglašava - nikada se nije šalio na račun njihovog braka, veze ili prevara.

- Nikada. Kako je to rekao, potpuno sam mu poverovala. Bila sam zaslepljena besom i povređena, a kako uopšte nisam osoba koja se sukobljava, tako da sam samo ustala, skinula svoje prstenje i bacila ih u okean. Ne znam ni zašto sam to uradila, to je bilo samo prvo što sam pomislio da uradim - prepričala je ova žena na forumu Reddita.

Prtenje u vodi Foto: Shutterstock

Vilica njenog muža je samo "pala na pod".

- Odmah je počeo da viče na mene da je to šala, šala, nije bio ozbiljan, i da sam ja idiot. I meni je tada pala vilica. Vikala sam i ja na njega i isto ga nazivala idotom. I plakala sam, shvativši da sam upravo bacila svoje ljupko i sentimentalno prstenje u okean - u dahu je napisala.

Nakon incidenta, 27-godišnjakinja kaže da su se ona i njen muž svađali oko toga ko je u kriv, tvrdeći da je ona ipak preterano reagovala na njegovu „šalu“.

- On kaže da sam ja kreten, ja kažem da je on kreten. I namam pojma ko je u pravu. Da, tačno je, bacila sam u okean prstenje u vrednosti od preko 10.000 dolara i nikada ih više nećemo pronaći – ali on me je pogledao u oči i rekao mi da je imao aferu. Uznemiren sam zbog svog prstenja. Izvinula sam se što sam ih bacila. Ali jednostavno se ne osećam kao da sam ja kriva - zakukala je i potražila savet.

Ljudi koji su pročitali ovaj post na forumu brzo su osudili muža i nazvali ga "smešnim", ali ne na dobar način kako bi on to voleo.

- Zamolite ga da objasni koji je deo toga trebalo da bude "smešan". Deo za lomljenje srca? Deo: "Želim da te vidim kako plačeš“? Deo: "Dozvoli mi da te stavim u užasan scenario da vidim kako ćeš se slomiti"? Ništa od toga nije trebalo da bude smešno. Ako je prstenje izgubljeno, izgubljeno je zbog njegove proklete nezrelosti - napisao je jedan forumaš, vidno uznemiren onim što je pročitao.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Udala se za idiota

    22. april 2024. | 15:23

    Naterala bih ga da kupi prstenje od 20 000$ i da se izvinjava doveka, svaki dan!

    Podelite komentar