• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Verenik je usisao pepeo moje mame, pa me slagao": Mnogi kažu da ju je majka spasila života sa njim

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jeziva i tužna priča koja je podigla društvene mreže na noge

  • 0
Svađa, raskid Foto: Shutterstock

Jedna devojka (26) je imala srećan život i skladnu vezu sa Benom (28), nadajući se da će sa njim da ostane do kraja života. Međutim, onda se sve promenilo.

Naime, neočekivano je u saobraćajnoj nesreći poginula njena mama, dok su ona i sestra preživele ali sa traumama i ožiljcima kako na telu, tako i na duši. Ben je njoj bio velika podrška u celoj toj situaciji, ali onda ju je jedan dan izneverio. Pitate se kako. Pa tako što je pepeo njene mame koji se nalazio u urni u njihovom domu prosut i Ben je nju - usisao.

I pre cele ove situacije odnos među njima nije bio toliko sjajan, veza je bila na staklenim nogama. Na Reditu je otkrila da Ben nije dobar u iznošenju emocije, da je poprilično "tup" ali da je sve to pripisivala njegovom vaspitanju, piše "Mirror". Ben je rešio da se iseli iz njihovog doma, uselila se njena sestra privremeno, ali se Ben povremeno javljao.

Ben se vratio u dom na nagovor prijatelja kako bi uspeo da ponovo razmišlja o svom postupku i da sagleda ugao gledanja njegove partnerke.

- Želela sam da raskinem, sestra me je podržavala u tome, ali je Ben bio uporan da se pomirimo. Na kraju sam popustila i ubrzo smo se verili. Razmišljala sam o svemu što smo preživeli - rekla je ova devojka.

I onda su se stvari zakomplikovale jer je saznala jezivu priču o tome šta je uradio. Dve sestre nisu znale šta da rade sa majčinim pepelom, nisu htele da ga "prospu", a nisu htele da podele u dve urne kako bi svaka imala po deo. Odlučile su da ostave u originalnoj urni zajedno sa nekoliko brojanica u njoj pošto je njihova majka bila jako pobožna. Međutim, jednog dana njena sestra je htela da uzme jednu brojanicu za sebe i kada je otvorila urnu - imala je šta da vidi.

- Zamislite moje iznenađenje da je umesto majčinih ostataka sve što sam videla bila veća kesa puna peska. Pored nje je bila brojanica - napisala je ona.

Ispostavilo se da je Ben "očistio" prostor gde je bio njen pepeo, uprkos tome što mu je rekla da to ne radi, a "plastika se nekako pocepala i pepeo se prosuo po celom tepihu". Umesto da prizna, držao je to u tajnosti jer se plašio kako će ona reagovati. Pepeo je bio u tepihu, pa je odlučio da ga pokupi.

- Umesto da ih vrati u urnu, usisao je i bacio sadržaj kese od usisivača u smeće. Kada sam ga pitala zašto ih nije samo vratio u urnu posle usisavanja, zurio je u pod. Sledećeg dana je otišao u lokalni park i uzeo malo peska u vrećicu tako da je bio otprilike iste težine kao "pravi" pepeo. Nazvala ga je glupim i bila je zabrinuta da joj čak ni ne govori istinu. Nije čak ni pokušao da uhvati pepeo moje mame. Stavio ju je u smeće. Zaista ga mrzim - ljutila se ova devojka.

Neki su rekli da je prikriveni blagoslov što se to dogodilo: "Tvoja majka te je svojom smrću spasila da se ne udaš za njega. To je njen divan dar tebi. Njen pepeo te je spasio od počinjenja čoveku koji će od vašeg života napraviti pakao. Zasadite drvo na posebnom mestu i posvetite ga njenom sećanju", "Stvarno se nadam da ćeš konačno videti svetlost i otarasiti se njega", "Kakva sebična i zla stvar. Nikad ne bih želeo da vidim njegovo odvratno lice opet", "On nije čovek koji je dostojan poverenja" ... bili su samo neki od komentara.

Šta vi mislite o ovome?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Evo kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle