• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majkl Džej Foks i Trejsi Polan su u braku 36 godina, dok on 33 godine ima Parkinsona: Nikada ga nije napuštala

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac je odaje veliku zaslugu svojoj ženi za stabilnost njihove porodice

  • 0
Glumcu Majklu Džej Foksu Oskar za rad na istrazivanju Parkinsona Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Posle skoro 36 godina braka, Majkl Džej Foks i Trejsi Polan naučili su dosta lekcija o ljubavi, ali njihova tajna održavanja čvrste veze je prilično jednostavna.

- Mislim da zaista slušamo jedno drugo. Tu smo jedno za drugo kada je to potrebno - rekao je Polan.

Takođe su objasnili da vreme koje provedu zajedno treba da bude u ravnoteži sa vremenom kada nisu.

- I onda jedno drugome dajemo prostora kada je to potrebno. Samo osećam ono što je potrebno u ovom trenutku i pokušavam da budem tu - rekla je ona.

Par ima četvoro dece zajedno: 34-godišnjeg sina po imenu Sem, 29-godišnje ćerke bliznakinje Akuinu i Šiuler i 21-godišnju ćerku Esme.

Glumac je takođe odao veliku zaslugu svojoj ženi za stabilnost njihove porodice.

- Trejsi daje našoj porodici sve što nam treba. Sve dobro u našoj porodici, bilo šta dobro što uradimo, dolazi od nje - rekao je on, kako piše "People".

On je jasno stavio do znanja da je ona uz njega sve vreme, od trenutka postavljanja dijagnoze Parkinsonove bolesti, kada je imao 29 godina, a venčali su se samo tri godine pre toga.

- Nisam imao pojma šta da očekujem, a nije ni ona. Ali u dobru i u zlu... U bolesti. Htela je da ostane uz mene i to je tako već 35 godina - govorio je prošle godine.

- Znali smo da autobus dolazi, ali nismo znali kada i kojom brzinom dolazi pre nego što nas je udario. U bilo kom trenutku bi joj moglo biti oprošteno da je rekla: "Samo želim da izađem". Ali ona to nije uradila - rekao je uživo u "CBS Mornings".

Majkl je podigao svest o bolesti i prikupio preko dve milijarde dolara za Parkinsonovu bolest, za koju trenutno nema leka.

Njihovo zajedničko putovanje počelo je 1985. godine, kada se sudbina umešala, dodelivši Trejsi ulogu Elen, devojke Majklovog lika Aleksa P. Kitona u ostvarenju "Porodične veze". U to vreme su ostali prijatelji, jer je Majkl bio sa glumicom Nensi Mekion, a Trejsi je izlazila sa glumcem Kevinom Bejkonom.

Njihovi putevi su se ponovo isprepletali 1987. kada su glumili u dramskom filmu "Bright Lights, Big City" (1988). Sa okončanim prethodnim vezama, između njih dvoje je odmah zaiskrila romantična iskra, a ostalo je, kako kažu, istorija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Duboka moždana stimulacija za obolele od Parkinsonove bolesti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle