• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečko sijamske bliznakinje Karmen objasnio zašto je toliko voli: Oduševljen je njenim humorom i izgledom

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijel je govorio o Karmeninom zadivljujućem izgledu

  • 0

Sijamska bliznakinja Karmen Andrade dala je fanovima izvanredan uvid u svoj život koji deli sa svojom sijamskom bliznakinjom Lupitom i svojim dečkom.

Poslednjih meseci, ovaj par je izneo detalje o svom ljubavnom životu i njegovim izazovima.

Karmen i Lupita su se preselile iz Meksika u SAD sa 20 godina i sada žive u Konektikatu. Iako dele većinu svojih organa, ne dele i ukus za momke.

Karmen, koja se zabavlja sa Danijelom četiri godine, objavila je na "TikToku" kako izgledaju njihovi trenuci nežnosti, kako bi pokazala koliko je obožava.

U videu, Danijel je rekao Karmen da je napravio "PowerPoint" prezentaciju kako bi joj pokazao koliko je voli. Krećući se kroz slajdove, spomenuo je dobar izgled i smisao za humor svoje devojke.

@carmenandlupita
 
♬ Wii Party (Main Menu) - AxiomSeason

Danijel je dalje govorio o Karmeninom zadivljujućem izgledu.

Rekao je: "Ona je super zgodna. Moja devojka je zgodnija od tvoje devojke".

Dalje je prokomentarisao: "A ona je samo blesava devojčica. Ona je tako blesava, kul, i duhovita. Ona je tako duhovita".

Karmen je priznala da ona i sestre imaju svoje "izazove", ali da uživaju u sjajnom životu jedna pored druge. Svaki pokušaj razdvajanja predstavlja rizik za njihove živote, pa zato to nikada nije ni bilo moguće.

Druga bliznakinja Lupita se izjašnjava kao aseksualna. Ona se dobro slaže sa Karmeninim dečkom Danijelom. Danijel i Lupita su se upoznati na aplikaciji "Hinge" u oktobru 2020.

- Nikada nisam pokušavala da sakrijem činjenicu da sam sijamska bliznakinja, što je značilo da sam dobijala mnogo poruka od momaka sa fetišima. Smešno je jer ostajem budna duže od Lupite, ali kada Danijel prespava, ja brzo zaspim, a on ostaje budan i priča sa njom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sara Jo objavila snimak u suzama: Ona plače a dečko joj "ljubi" suze

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle