• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceo svet priča o venčanju milijardera Ankura Jaina i Erike Hamond: Egipatska bajka, privatni avioni i glamur

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džain je prvobitno predložio da se venčaju u svemiru, ali Eriki nije prijala ta ideja

  • 0
Ankur Jain i  Erika Hammond Foto: Craig Barritt / Getty images / Profimedia

Milijarder Ankur Džain (34) i bivša WWE rvačica Erika Hamond (32) venčali su se u petak na svečanoj ceremoniji ispred Velikih piramida u Egiptu.

Iako je lokacija njihovog venčanja bila jedinstvena, to nije bio jedini neobičan detalj o njihovim proslavama: par nije imao svadbenu zabavu, nije imao svadbenu tortu, iako su služili rođendansku tortu iz "Milk Bara" i čini se da su većinu procesa planiranja prepustili koordinatorima venčanja.

- Mi smo Njujorčani i postoji nešto posebno u tome što smo u potpuno drugačijem svetskom okruženju - rekao je za "People" Džejn, osnivač i izvršni direktor tehnološke kompanije za povrat novca "Bilt Rewards".

- Odlučili smo da naše venčanje podrazumeva zajedničke trenutke, da proslavimo novi početak, da imamo zaista posebnu zabavu sa našim prijateljima negde gde smo u drugačijem svetu. (Džain je prvobitno predložio da se venčaju u svemiru, ali Hamondovoj nije prijala ta ideja.)

- Mi nismo tradicionalni svatovi. Zašto morate da potrošite 20.000 dolara na cveće? To nema smisla - kaže Jain.

Jedan detalj u koji su svakako bili uključeni bio je prevoz njihovih svatova sa safarija na koji su ih doveli u Afriku nazad u Kairo, na njihovu ceremoniju.

Uoči njihove zabave dobrodošlice, južnoafrička vlada je zaustavila njihov privatni let Egipt Air-a, što ih je ostavilo u velikoj nevolji. Nakon što su mlada i mladoženja satima ostajali budni pokušavajući da odvedu svoje goste u Egipat, na kraju su to izveli - ali je njihov događaj dobrodošlice započeo tri sata kasnije.

Događaj koji je održan u palati Muhamed Ali imao je temu „Moderni Kairo“ i predstavljao je trbušne i vatrene plesačice.

Jainova i Hamondova lista gostiju od 130 osoba takođe je bila impresivna. Neke od najvećih poznatih ličnosti proslavile su njihovu ljubav, uključujući Lensa Basa i njegovog muža, Majkla Turčina, Robina Tika i njegovu suprugu, Ejpril Lav Giri, investitora „Shark Tank“ Kevina O'Lira i njegovu suprugu, Lindu, influenserka Serenu Kerigan, nekoliko političara i istaknuti privrednici.

Pred kraj noći usledio je zadivljujući vatromet iznad piramida.

Mladenci su se upoznali u Rumble Boking-u, gde je Hamond jedan od osnivača. Ona je takođe tamo bila instruktor kada su prvi put stupili u komunikaciju. Nekoliko godina kasnije verili u novembru 2022, piše "Pagesix.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mladenci isekli tortu visoku 4 metra: Svatovi u neverici, grdosija je koštala kao novi automobil

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle