• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razdvojeni su skoro 900 kilometara i u braku: Kažu da je ta daljina ključ do sreće njihovog braka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihova ljubavna priča se godinama razvijala

  • 0

Mnogi smatraju da veze na daljinu nemaju gotovo nikakve šanse za opstanak, no, iako su Tomas i Kristina isto to mislili, sudbina je učinila svoje.

Kako Kristina navodi, upoznali su se prvi put u klubu u Benidromu 1981. godine.

- Imala sam 20 godina i nije mi bilo u planu da se tog avgusta zaljubljujem. Međutim, ples sa Tomasom u klubu, probudio je među nama nezaboravnu energiju. Tomas je tada imao 19 godina i živeo je u Nemačkoj, a zahvaljujući toj večeri proveli smo ostatak praznika zajedno. Rastanak je bio užasan, jer sam shvatila da sam se zaljubila u njega.

Tada nisu postojale društvene mreže, a međunarodni pozivi bili su skupi. Tako smo ostali u kontaktu preko pisma. Imajte u vidu da je potrebno oko dve nedelje da moje pismo iz Engleske dospe kod njega. Međutim, nismo odustajali zbog onog osećaja koji je i dalje tada postojao - navodi Kristina za "TheSun".

Tomas je pozvao Kristinu da bude njegova gošća nedelju dana, što je zaljubljena Engleskinja prihvatila. Sve je bilo idealno, osim realizacije da on uskoro kreće u vojsku i ne može da napusti Nemačku, a Kristina je bila previše zastrašena novom zemljom da bi ostala.

- Odlučili smo da ostanemo prijatelji. Nastavili smo da se dopisujemo, a onda sam se 1985. godine udala i rodila prvu ćerku. Kada sam se razvela 1994. godine, pomislila sam na Tomasa  i zapitala se šta je sa njegovim životom. Nisam mogla da mu pišem, jer nisam znala gde živi, a onda sam se 2012. godine pridružila društvenim mrežama, na kojim sam ga pronašla.

Tomas se oduševio i rekao da i on mene traži od kako se razveo 2006. godine. Osećala sam da je isti onaj dečko u kog sam se zaljubila. Ubrzo, došlo je do toga da doletim da ga posetim - nastavlja Kristina.

Kako dalje navodi, vreme su proveli pričajući o životu, čitajući stara pisma, ali i dalje u prijteljskom odnosu. Kristin se vratila kući i poverila se ćerki, koja joj je dala savet da konano prizna svoja osećanja. Ispostavilo se da Tomas isto oseća. Međutim, to je za njih delovalo nemoguće, jer su se porodicama i poslovima obavezali za državu u kojoj su. I, eto plana - jeftinim letovima posećivaće se vikendima.

- To je započeto i oduševila sam se. Kao da imam "najbolja iz oba sveta" - sa jedne strane karijeru, decu i socijalni život, a onda vikendom uživam sa čovekom mojih snova. Na putovanju u Veneciju 2015., Tomas me je zaprosio i imali smo predivno venčanje 2017. godine. Iako smo nastavili polu-razdvojeni život, verujemo jedno drugom i zato nam i uspeva - govori ona.

Kako navodi, možda jednog dana budu živeli zajedno, a možda i ne.

- Za sada imam svoj ispunjen život i supruga kog volim. To mi je i više nego savršeno - opisuje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle