• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Saznala sam od drugarice da mi je muž zaljubljen u studentkinju": Mnogi hvale supruga jer je "bio fer"

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iako joj nije emocionalno bio veran, tvrdi da je nije prevario

  • 0
Muskarac, zena, problem, svadja, bracni par, impotencija, razvod,preljuba Foto: Shutterstock

Saznati da u životu vašeg partnera postoji neko drugi, pravi je ubod u srce i uvek sledi onaj dug vremenski period preboljevanja. Međutim, čak i da nije fizička prevara u pitanju, to ne umanjuje bol nakon saznanja da gaje simpatije prema nekome ko niste vi.

Jedna tako emotivno povređena supruga i mama, podelila je anonimno svoju muku na "Reditu" i zatražila savet stranaca.

- Moj muž i ja (oboje imamo 35 godina) upoznali smo se na koledžu. Zaljubili smo se i venčali pre osam godina. Rodila sam nam ćerku 2020. godine. Suprug je doktor i profesor na medicinskom fakultetu, na kom radi i moja dobra prijateljica Sara.

Pre nekoliko meseci, Sara me je izvela na ručak i rekla mi da sumnja da se nešto dešava između mog muža i jedne 25-godišnje studentkinje. Tvrdila je da je videla da se gledaju na neobičan način. Rekla je da poznaje mog muža tako dugo, i da ga nikada nije videla da ovako razgovara sa bilo kojom drugom ženom, ali sa ovom devojkom je jednostavno drugačije - navodi ona u svojoj objavi.

U tom trenutku je bila veoma iznenađena, ali joj je sve to zvučalo smešno. Mislila je da Sara previše brzo donosi zaključke, ali je razgovor sa suprugom sve promenio.

- "Zato ti nisam ranije rekla, ali kad god razgovaraju, to je kao da gledaš spori ljubavni film. Ona ga gleda kao da je Bred Pit, a on nju kao što je nekada gledao tebe", rekla mi je. Sećam se tačnih reči jer me bole i dalje. Iznutra sam se slomila, spolja sam se samo nasmešila i reklao joj da verovatno preteruje.

Te noći sam slučajno spomenula ovo mom suprugu. Smejala sam se apsurdu i očekivala sam da će se on pridružiti i negirati mogućnost da je zaljubljen u studentkinju. Ali nije. Umesto toga, pogledao me je, sa suzama u očima, i rekao: "Žao mi je. Ne mogu da je izbacim iz glave. Pokušao sam, veruj mi. Trebalo je da ti kažem ranije. Ali mislio sam da mogu da sačuvam naš brak, zaista sam to želeo" - nastavlja ona.

Fakultet medicine Foto: Shutterstock

Odmah ga je pitala da li ju je prevario, što je odmah negirao. Rekao je da nije razgovarao sa njom niti je imao ikakav kontakt van fakulteta. Naglasio je da smatra da je "moralno izopačeno" da započne vezu sa studentkinjom i to dok je u braku.

- Priznao mi je da je dobio pismo od nje u kom je ona priznala svoja osećanja, ali je on rekao da, čak i da je zaljubljen, ništa ne bi bilo od toga. Sigurno su nakon toga počeli pogledi.

Iskreno, ne sećam se kako sam tada reagovala. Mislim da sam tek počela da se pakujem i otišla da živim sa roditeljima zajedno sa ćerkom. Od tada živim sa roditeljima. Deo mene je želelo da me moli za oproštaj. Ali nikada nije. Ponekad navrati da provede vreme sa našom ćerkom, ali to je to. Nikada ne govori o tome, niti ja to spominjem.

Stalno proveravam društvene mreže te devojke. Ona je neverovatno lepa, skoro kao lutka, i inteligentna. Ne mogu a da ne mislim da neko poput njega treba da bude sa nekim poput nje. Uvek je izgledao veoma dobro, ali pored nje... Ne znam šta da radim. Šta uopšte da kažem ljudima? Ne znam ni ko sam bez njega. Neki deo mene i dalje želi da se vrati i da budemo zajedno - dodala je.

Nakon nekog vremena dodala je nove detalje ove priče. Muž je priznao da je zaljubljen u studentkinju, ona ga takođe voli, a razočarana mama je rešila da se razvedu. U početku nije želela ni da razgovara sa njim, ali sada je odlučila da se suoči sa njim pre zvaničnog razvoda.

Iako su davali podršku ovoj ženi, mnogi su "aplaudirali" za postupke njenog supruga.

- On je izabrao da pati, umesto da bude srećan u ljubavi - piše jedan komentar.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miodrag nepokretnu ženu nosi godinama na rukama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle