• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najskladniji filmski parovi: Hemija je odmah proradila među njima, pokazali su šta je prava ljubav

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihove uloge ostaće još dugo zapažene

  • 0
Filmski parovi Foto: Profimedia/Paramount/THA / Hollywood Archive, Tanjug/AP/Paramount Pictures, Printskrin: Youtube/Movieclips Classic Trailers, JasonMovieGuy

Bilo da volite ili ne, da li ste ih gledali ili ne, postoje glumački parovi koji su baš "kliknuli" pred kamerama i dan-danas su nam sinonim za pravu ljubav.

Sigurno je prvi takav film koji vam pada na pamet "Titanik" i sećate se ljubavi koju su na brodu razvili Džek i Rouz u izvedbi Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet. Izdvojili smo neke od slavnih parova, a vi na kraju teksta možete glasati za omiljeni.

Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet

Leonardo DiCaprio,  Kate Winslet, Titanic, Leonardo Dikaprio, Kejt Vinslet, Titanik Foto: Profimedia/Paramount Pictures / Entertainment Pictures

Legendarni film koji će za tri godine obeležiti čak tri decenije, ostaće svima upamćen po ljubavi Džeka i Rouz. Hemija među njima je proradila i toliko su se zbližili na snimanju da su i posle angažmana ostali jako dobri prijatelji.

Bili Kristal i Meg Rajan

Filmovi, film, meg rajan, kad je hari sreo sali Foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Iako film "Kada je Hari sreo Sali" broji 35 godina, i dalje se pogledi Hari i Sali pamte. Sličnosti ali i razlike između njih dvoje doveli su do savršene romanse.

Ričard Gir i Džulija Roberts

Džulija, Julia Roberts Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Još jedan od filmova koji su postali poznati posle izvanredne glume su gorepomenuti par, odnosno Edvard i Vivijen u filmu "Zgodna žena". Njihov smeh i dobra kompatibilnost su zaista bili bez greške.

Džon Travolta i Olivija Njutn Džon

Olivia Newton-John, John Travolta, Olivija Njutn Džon, Džon Travolta, Brilijantin Foto: Profimedia/Paramount/THA / Hollywood Archive

U vreme snimanja mjuzikla "Briljantin", Olivija i Džon su važili za jedan od najlepših parova. Igrajući Denija i Sendi, pokazali su kako srednjoškolska ljubav može biti lepa.

Kris Not i Sara Džesika Parker

Sarah Jessica Parker, Chris Noth, Sara Džesika Parker, Kris Nort, Sex and the City, Seks i grad Kris i Sara; Foto: Profimedia/Alamy

Suvišne su reči koje mogu da opišu Zverku i Keri u seriji "Seks i grad". Razlazi, pomirenja, pa opet razlazi... sve je to u sklopu jedne ljubavi. Jako su se lepo uklopili i baš su delovali kao pravi par.

Rajan Rejnolds i Rejčel MekAdams

Beležnica Foto: Printskrin/youtube/ Tamer Sharaf

O, da, prelepi film "Beležnica" i Noa i Eli. Da li zbog toga što su se tokom ovog snimanja glavni glumci i u privatnom životu zaljubili ili zbog same teme filma, ovo ostvarenje će vas sigurno naterati da pustite suzu na kraju.

Klark Gejbl i Vivijen Li

Prohujalo sa vihorom Printskrin: YouTube/JasonMovieGuy

Neprikosnoveni film "Prohujalo s vihorom" uvek je dobar izbor za emotivno veče. Ret i Skarlet u izvođenju dvoje pomenutih glumaca ostavili su trag za sva vremena i odlično su se uklopili.

Koji vam je najskladniji filmski ljubavni par?

Glasajte

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo su pet najskupljih razvoda ikada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle