• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njenu filmsku ljubav "sahranilo" je ono o čemu je mesecima ćutao: Priča ove devojke broji na milione pregleda

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bio je divan, i činilo se da je on onaj pravi, a onda je imao sve manje vremena za nju

  • 0

Nekoliko dana nakon što je prekinula bajkovitu vezu, Laura Tviford je došla do šokantnog saznanja.

Kako navodi u viralnom videu, koji sada broji više od devet miliona pregleda, upoznala je dečka koji se činio kao da je "onaj pravi".

Laura je nekoliko meseci provela u vezi o kojoj je govorila sve najlepše:

- Bilo je divno. Prvo, on je toliko fin i kulturan, inteligentan i lep i dečko je koji zna šta želi da uradi od svog života. Zaljubila sam se kao nikad i on isto i toliko je lepo osmišljavao svaki naš sastanak, zaista je bilo čarobno - započela je ona.

Ali, svaka bajka ima razradu u kojoj se radnja nekako zahuktava i dolazi do iznenadnih obrta, pa što ne i ova. Vremenom, ovaj mladić je sve manje vremena provodio sa Laurom, jer je imao mnogo obaveza. Kako objašnjava devetnaestogodišnjakinja, došlo je do te mere da su shvatili da je u pitanju "prava osoba, ali pogrešno vreme", barem je ona tako mislila.

Nekoliko dana kasnije, videla je drugu devojku kako flertuje sa njim u komentarima ispod njegovih fotografija na društvenim mrežama. To joj je delovalo sumnjivo pa je posetila i njen profil. Imala je šta i da vidi - na njenom profilu postoji mnogo fotografija sa dotičnim gospodinom i ispostavilo se da je sa njim već tri godine u vezi. 

Slomljena, jer je bila ubeđena da je izigrana i da je bila nečija ljubavnica, Laura odlučuje da želi da sve ispriča toj devojci.

@bipolarb1tch3000 #stitch with @Janet ♬ original sound - 🫶🏻

- Pomislila sam kako mi je žao te devojke i da bih ja volela da znam šta se dešava da sam na njenom mestu. Pisala sam joj mnogo poruka, ali nije odgovarala. "Našeg" dečka sam isto probala da kontaktiram i pisala mu kako je loš čovek i da me je izigrao i da pod hitno želim da mi vrati moje stvari koje su još ostale kod njega - navodi ona.

Ubrzo, na profilu te druge devojke videla je i fotografiju sa drugom zajedničkog dečka, koji se ispostavio da je brat od te devojke.

- "Kako ga nije sramota, družili smo se svi zajedno toliko puta i znao je da ovaj čovek vara njegovu sestru i nije joj ništa rekao", govorila sam u sebi - nastavila je.

Ubrzo, dobila je poruku od svog bivšeg dečka, koji joj je ukratko objasnio da je u otvorenoj vezi, ali mu još uvek nije bilo "pravo vreme" da joj kaže. Kako navodi Laura, shvatila je da su svi oko nje to znali - od njegovih roditelja, braće i sestara, sve do društva u kom je često bila.

Nekoliko dana kasnije na dogovorenom mestu, umesto kazanove, pojavila se njegova devojka kako bi vratila Lauri stvari, što ju je "dotuklo". Devojka se izvinila u ime svog dečka, navodeći kako nije želela da tako ispadne i da joj je žao što joj nije rečeno.

Komentari ispod ovog videa podelili su svoju šokiranost ovim neverovatnim spletom situacija, ali su ujedno slali podršku mladoj devojci.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle