• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nikad nisu stali na ludi kamen: Poznati koji nemaju burmu na ruci jer žele slobodu za sebe

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na listi su i dame i gospoda

  • 0
Poznati koji se nikad nisu venčavali Foto: Tanjug/AP

Mnogi sanjaju o tome da se skrase pored one prave osobe, da pronađu zajedničku sreću i da osnuju porodicu. Međutim, to ne misle svi odnosno ne teže ka tome.

Naime, mnoge poznate ličnosti iz Holivuda ne žele da se vezuju već da imaju samostalno vreme i prostor, bez deljenja sa nekim drugim. U nastavku su samo neke od ličnosti koje se nikad nisu venčavale.

Lindzi Von

Lindzi Von Foto: Profimedia

Lepa skijašica jedna je od najatraktivnijih i najuspešnijih u ovom sportu. Njena najpoznatija romansa je sa golferom Tajgerom Vudsom, a posle njihovog raskida ni sa jednim muškarcem nije dovođena u vezu. Još uvek joj niko nije "zarobio" srce.

Ana Kurnjikova

Ana Kurnjikova Foto: Instagram.com/annakournikova

Još jedna sportistkinja koja voli formalnu slobodu. Više od 20 godina Ruskinja je u vezi sa španskim pevačem Enrikeom Iglesijasom, ali nikada nisu stali na ludi kamen iako su pre nekoliko godina dobili troje dece, piše "Buzz feed".

Eva Mendes

Gde god da se pojavi, svi su oduševljeni njenom lepotom i elegancijom, a "pala je" na šarm Rajana Goslinga. Ipak, i pored dvoje dece koje su dobili u vanbračnoj vezi, njih dvoje nikad se nisu zavetovali na večnu ljubav. Ona je jednom rekla: "Nisam protiv braka, ali mislim da je to staromodno".

Monika Levinski

Bill Clinton Monica Lewinsky Bil Klinton Monika Levinski Foto: Shutterstock

Ova crnka je postala popularna javnosti posle skandala sa Bilom Klintonom, a da li je to kasnije bio razlog zašto se nije skrasila pored nekog, nije poznato. A i dalje je ova 50-godišnja žena bez burme na ruci.

Rejčel MekAdams

Rachel McAdams, Rejčel Makadams Foto: Tanjug/AP

Lepa Eli iz filma "Beležnica" je posle veze sa kolegom Rajanom Goslingom uplovila u vezu sa Džejmijem Lindenom, sa kojim je dobila dvoje dece. Međutim, nikad se nisu odlučili da ozvaniče vezu i podignu je na viši nivo.

Dajan Kiton

Diane Keaton, Dajana Kiton Foto: Shutterstock

Ova poznata glumica izlazila je sa mnogima, uključujući Al Paćina, Vorena Bitija, kao i sa Vudija Alena. Međutim, nikad se nije udala iako je usvojila dvoje dece u 50. godinama.

"Nisam se udala jer nisam spremna da pravim kompromise", rekla je ona jednom prilikom.

Leonardo Dikaprio

Leonardo DiCaprio, Dikaprio Foto: Hinton Jordan/Image Press Agency/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Konačno jedan dasa na listi. Ovaj večiti neženja, kako ga mnogi nazivaju, poznat je po burnom ljubavnom životu, ni u petoj deceniji nema ženu za sva vremena pored sebe.

Džon Kjuzak

Amanda Peet Foto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

I ovaj glumac, zvezda filma "Identitet", u vrhu je onih najpoželjnijih u svetu Holivuda, ali nije još uvek pronašao onu pravu. Kada su ga jednom upitali zašto se nije oženio, odgovorio je: "Društvo mi ne govori šta treba da radim".

Šakira

Šakira Shakira suđenje Foto: Tanjug/AP

Lepa Kolumbijka dugi niz godina bila je u vezi sa fudbalerom Barselone Žerarom Pikeom i iz te veze su se rodila dva dečaka - Milan i Saša. Ipak, toj vezi je došao kraj, a oni nisu ni bili venčani, što je onda olakšalo njihovo razdvajanje.

Šarliz Teron

Charlize Theron Šarliz Teron Foto: Tanjug/AP

Američka glumica i producentkinja rođena u Južnoafričkoj Republici, nije se nikome zavetovala na večnu ljubav iako je mnogima "tiha patnja". Mnogi muškarci su ludi za ovom plavušom, ali ona je okrenuta svojoj deci koju je usvojila.

Opra Vinfri

Zlatni Globus 2024 haljine Foto: Tanjug/AP

Poznata novinarka i voditeljka nikad nije krila od javnosti svoj privatni život, pa ni to da li je u vezi ili ne. Ona je decenijama u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Stedmanom Grahamom, a dokaz su da su dovoljni jedno drugom bez osude okoline zašto nemaju naslednike.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Hristina Cvetinčanin Knežević o teoriji i praksi feminizma

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle