• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nesvakidašnje venčanje oduševilo internet: Rekli sudbonosno "da", pa sa gostima stali na skije

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mlada sa bidermajerom u rukama juriša niz ski-stazu

  • 0

Kada je venčanje u pitanju, svako je jedinstveno na svoj način. Međutim, često venčanja imaju jedan momenat koji simbolizuje ono što je spojilo mladence, pa se tako na romantičan način pokazuje i kreativnost zaljubljenog para.

Dok je za većinu ljudi ceremonija nešto što se odvija u crkvi i kasnije u nekom bajkovitom restoranu, za bračni par Hali i Ovena to je bila planina. Možda biste pretpostavili da iza toga stoji značenje kako su na vrhu sveta njih dvoje i slično, no, ovo dvoje "sportskih duša" odlučili su da venčanje učine nešto interesantnijim od "klasične romantike".

"Planina ili more" je često postavljeno pitanje, ali kada je venčanje u pitanju, planinski vrhovi ne deluju kao nešto najpraktičnije za takvu ceremoniju - većini, ali ne i ovom paru.

Hali i Oven su se upoznali 2018. godine na odbojkaškoj utakmici. Ona se bavi crtanjem murala, dok je Oven profesionalni skijaš. Sve je počelo prijateljstvom iz kog se kasnije rodila ljubav, a Hali ne samo da je zavolela njega, već i sport kojim se bavi njen sadašnji suprug.

Pre same veridbe, oboje su se preselili u Aspen u Koloradu, a kada je Hali prvi put videla čuvene planine Aspena, odmah je pomislila kako bi bilo savršeno da upravo na njima ispuni sebi davnu želju i organizuje planinsko venčanje.

Naravno, njenom vereniku, dugogodišnjem skijašu, to nije predstavljalo problem i zajedno su već od aprila 2021. godine počeli da osmišljavaju kako bi mogli izvesti tako nešto, a da ne bude isuviše nepraktično.

Već 2022. godine Hali i Oven su svoje zavete izgovarali na vrhu aspenskih planina, sa oko 75 pozvanih gostiju. Oven je rekao da su postojala dva scenarija, jer se "sa planinom nikada ne zna" - ili je moglo biti savršeno ili je vetar i sneg mogao sve upropastiti. Po slikama se može videti da je ipak vreme služilo njihovim željama. Ali, s obzirom da su do gore morali da se popnu ski-liftom, njima jedino logično rešenje za povratak bilo je skijanje.

Nakon sudbonosnog "da", Oven i Hali su stali na skije i krenuli da se spuštaju niz ski-stazu, a većina gostiju učinilo je isto. Hali je otkrila da je venčanicu birala upravo po tome da joj dozvoli dovoljno pokretnosti kada krenu niz planinu nakon venčanja. Da li im se i svštenik pridružio, to ne znamo, ali je njen suprug snimao ovaj zanimljiv povratak sa njihovog ljubavnog vrha. Na snimku se vidi mlada kako sa bidermajerom u rukama  juriša niz snežnu ski-stazu, dok su u podnožju čekali ostali, brži gosti da usnime povratak mladenaca.

U znak druge godišnjice, podsetili su svoje pratioce na društvenim mrežama kako je izgledalo njhovo zanimljivo sklapanje braka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle