• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara je podelila fotku svoje bebe sa ultrazvuka i 3 nedelje nakon rođenja: Evo zašto se ceo svet smeje

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na prvoj slici se vidi slika ultrazvuka bebe u stomaku kako drži podignute ručice iznad glave, dok je na drugoj prikazana beba nakon što je rođena - u potpuno istom položaju

  • 0
Ginekolog, ultrazvuk, trudnoća, trudnica Foto: Shutterstock

Neke navike stičemo čak i u stomaku svoje mame, a dokaz za to su dve veoma simpatične fotografije koje je objavio korisnik "Massimo" na "X" platformi.

Na prvoj može da se vidi slika ultrazvuka bebe u stomaku kako drži podignute ručice iznad glave, dok je na drugoj prikazana beba nakon što je rođena - u potpuno istom položaju.

Preslatka beba dolazi iz Južne Karoline u Americi, a njena majka Sara Keler je prvu fotografiju, odnosno 4D ultrazvuk napravila u 38 nedelji trudnoće, a drugu samo tri nedelje nakon bebinog rođenja. Ovaj diptih postao je viralan i obišao svet, ali i slatko nasmejao korisnike ove društvene mreće.

- Ovaj ultrazvuk pokazuje da je beba zadržala staru naviku - piše dodatno u opisu fotografija.

Fotografija bebe koja je neodoljiva dok bezbrižno spava sa rukicama iznad glave, obišla je svet.  A mnogi nisu odoleli da ne prokomentarišu ovaj slučajni "dokaz".

- Moj sin je na ultrazvuku imao šaku na licu. Sada, 17 godina kasnije i dalje voli tako da spava - napisala je jedna korisnica dok je druga dodala: - Heh, stare navike teško prekidamo.

Nizali su se i reakcije poput: "Ništa slađe nisam videla", "Neverovatna fotka", "Bebe su najdivnija bića"... Ali je bilo i onih duhovitih.

- Kako spavam kada znam da je sutra vikend - napisao je jedan korisnik, a drugi dodao: - Ovo sam ja, kada zaboravim na sve svoje probleme.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Roditeljstvo u fokusu: Kako dojiti uspavanu bebu?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle