• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Žena je promenila dekor sobe i sad ne mogu da spavam sa njom": Nećete verovati šta je uradila sa zidovima

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nižu se komentari ispod objave u kojoj muž traži savet

  • 2
Emotivni partneri, svađa Foto:Shutterstock

Svaki emotivni par ponekad upadne u rutinu. Svi smo različiti, pa zato i ne treba da očekujemo da svakog od nas iste stvari zadovolje i čine srećnim. Zato je jedan gospodin (31) podelio svoju tešku ljubavnu priču na društvenoj mreži Reddit.

Naime, njega je zadesila neočekivana situacija - zbog promena dekora spavaće sobe, on više ne može da spava sa svojom suprugom. Jednostavno se promenila intimnost među njima.

- Toliko volim svoju ženu, jako sam želeo da s njom stupim u brak, ali postoje neke stvari kod nje koje možda i ne mogu da tolerišem i da je teško "upravljati" time - požalio se ovaj čovek, prenosi "Mirror".

Pod ovim misli da je njegova supruga ljubitelj rok bendova, za razliku od njega, ali kada je to prešlo određenu granicu, više nije znao kako da se sa tim izbori. Počelo je da ga uznemirava to što je ona celu spavaću sobu oblepila posterima omiljenih rok bendova. I sad se na svakom zidu nalazi po neka slika benda, a onda je "prešla" i na ostatak kuće.

The Cult nastupio na Arsenal festu Foto: Tanjug/Igor Stanić

- Ja volim muziku i idemo zajedno na koncerte i sve je to u redu. Ali mislim da nije potrebno da nam cela kuća bude u posterima njenih omiljenih bendova. Ne postoji nijedan centimetar slobodnog zida koji nije oblepljen. Imam osećaj da šta god da radim, da me prate oči ljudi na posterima. Zvuči glupo ali ne mogu da provedem više nijednu noć znajući da me svi oni gledaju - kaže ovaj nesrećni čovek.

On konkretno misli na to da više ne može da spava sa svojom ženom kada je okružen sa nekoliko pari očiju koji ga posmatraju u krevetu. To mu zapravo i najteže pada.

Razgovarao je on sa ženom, zamolio je da ukloni makar deo njih, ali se ona - naljutila. Njemu situacija postaje sve gora i teža za podnošenje.

Ispod njegovog jadanja na Redditu, ređaju se razni komentari: "Imam plakate sa koncerata u kući, ali su oni ograničeni na par zidova i to je uglavnom na mojim stvarima", "Jedan partner ne može da monopolizuje dekoraciju", "Ako su posteri zaista svugde, ako je partner razuman, onda bi trebalo da vam učini uslugu", "U redu je da polepi postere, ali je taj prostor i vaš, ne može se ponašati da je kuća samo njena" ...

Šta vi mislite o ovoj neobičnoj situaciji?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Lela

    24. maj 2024. | 13:19

    Jao, ona mukica nije imala svoju sobu kao dete, i nije mogla da lepi postere po zidovima onda kad su to radile njene drugarice, pa rešila da to uradi sad, kad se udala. Iskreno, malo mi je tužno sve to. A njega potpuno razumem, ni ja ne bih mogla da spavam u takvom stanu. Pa neka stavi behatoning bau venecijanere, da bude mračnije, ili neka spava sa štitnikom za oči, dok se žena malo zadovolji, pa reši da je vreme da se kreči stan. Nema drugog izbora, ukoliko želi da ostane s njom.

    Podelite komentar

  • Silvija

    24. maj 2024. | 02:05

    Kakav je problem tu ,uzmi jastuk i idi u drugu sobu pa spavaj ,

    Podelite komentar