• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dečko mrzi što sam smanjila grudi, sad mi traži samo jedno": Rasprava na mrežama da li treba da ga ostavi

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je sve to uradila zarad svog zdravlja, a njemu se to ne dopada

  • 0
Dosada, nezainteresovanost, ljubavni par, dečko i devojka Foto:Shutterstock

Da žene vole da pokazuju svoje atribute, to stoji, a da muškarci vole kada su oni istaknuti, o tome ne treba polemisati.

Jedna devojka se obratila za pomoć jer se njen dečko pobunio što je ona - smanjila grudi! Naime, on je negativno reagovao zbog toga što je smanjila grudi, pa da bi popravio situaciju, on sada priželjkuje da ona zatrudni kako bi joj grudi tokom trudnoće porasle.

Ta devojka je morala da smanji grudi i posle toga je izjavila da joj je to promenilo život na bolje, ali ne i njenom partneru.

Prema nekim podacima, njema veličina grudi je "jaka četvorka", odnosno 36DD po evropskim standardima je 80E, a u prevodu to je oko 1,5 kilogram po dojci, piše "Mirror". Njoj je ta veličina smetala, pa je iz zdravstvenih razloga smanjila grudi.

- Mrzela sam svoje grudi i način na koji me ljudi gledaju sa njima. Zaista nije prijatno - rekla je ta devojka.

U međuvremenu je ona i smršala što je automatski dovelo do smanjenja broja brushaltera i njenih grudi na 75, što je i dalje veliko ali mnogo manje nego što je imala ranije.

Čak šest godina posle operacije, i smanjenje grudi za jedan broj, njen dečko i dalje "oplakuje" taj čin, pa je sad u "procesu" da je ubedi da zatrudni kako bi joj grudi narasle. Iako je ta operacija ostavila ožiljak zbog sečenja, njenom dečku se to ne dopada, kao ni činjenica da ona trenira što opet dovodi do smanjenog broj grudi. Ona pak ožiljak i ne vidi niti joj smeta i kako kaže "zaista je neprimetan", a on ga i dalje potencira da je tu.

Sada je on počeo da priča kako jedva čeka da ona zatrudni i da će njene grudi ponovo narasti. Zbog svega toga, ona sad i ne želi da je on više vidi golu jer samo nalazi zamerke.

- Znam da zvuči loše, ali ja ga volim i znam i da on voli mene ali njegovo ponašanje me zaista izluđuje. Zato sam potražila savet na društvenim mrežama - rekla je ova devojka i otvorila Pandorinu kutiju sa komentarima.

"Verovatno nikad neće biti zadovoljan vašim izgledom", "Ostavite ga i pronađite nekoga ko će vas voleti onakvim kakvi jeste", "Zvuči kao dečko koji je opterećen samo grudima", "Tvoj dečko je toksičan i podriva tvoje samopoštovanje" ... samo su neki od komentara.

Šta vi mislite? Da li treba da ga ostavi?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle