• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Želite bivšeg partnera nazad? Zapamtite ovih 6 malih reči - i vaš je

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo kako da navedete bivšeg da se ponovo zaljubi u vas

  • 0
bivši partneri Foto: Shutterstock

Zašto bi neko uopšte želeo svog bivšeg partnera nazad? Ako je neko bivši, on je bivši sa razlogom.

To je ono što terapeuti najčešće čuju kada rade na rastavljenim parovima kojima pomažu da ponovo budu zajedno. I najčešće su u pravu.

Mnogi koji žele svog bivšeg nazad očajnički žele to jer se osećaju usamljeno, odbačeno ili kao da su oštetili svoj imidž zbog toga što su ostavljeni. Njima bi, naravno, najbolje bilo da izleče svoje rane i da pronađu nekoga ko će ih zaista voleti.

Ipak, ponekad, postoje i oni parovi koji jednostavno skrenu sa puta jer nijedan od njih ne zna kako da uspostavi vezu. I tako greškom povrede jedno drugo, onda su okrenu defanzivi i pre nego što to i shvate, njihova druga polovina je već otišla. E za tu ljubav se vredi boriti.

Ako ste to vi i vaš bivši, kako prenosi "Your Tango", postoji šest magičnih reči koje možete da iskoristite i koje će vam pomoći da razumete šta je potrebno da učinite da bi vratili bivšeg partnera u svoj život.

nesrećni parovi, svađa, rasprava, raskid Foto: Pexels

Pre svega shvatite da je povratak bivšeg - težak zadatak. Ono što je ironično je da što ste bili više zaljubljeni to je teže da se ponovo spojite, ali ovih šest magičnih - postižu najbolje rezultate.

Razlog zašto su ovo reči tako čarobne je taj što se one "ušunjaju" iza odbrane vašeg bivšeg i vi dobijate jasan uvid u njegova osećanja.

Česta greška koju ljudi prave kada pokušavaju da povrate svog bivšeg je da pokušavaju da da promene mišljenje svog bivšeg. Zato se koriste rečenicama poput: "Žao mi je", "Ovoga puta će biti drugačije","Ali stvoreni smo jedno za drugo", "Promeniću se"...

I to nikada ne funkcioniše iz jednog jednostavnog razloga: vaš bivši vam ne veruje. On zna da biste rekli bilo šta na svetu samo da prekinete bol kroz koji prolazite, tako da takve izjave jednostavno izgledaju kao - manipulacija.

Ali, ako želite nešto što može da funkcioniše, zapamtite ovih šest magičnih reči: "Promeni njegovo raspoloženje, a ne um". Umesto da pokušavate da ga ubedite da vam se ponovo vrati,  što nikada neće uspeti, poradite na tome da promenite svoja osećanja. Sve što vam treba je uporište, mesto za početak.

Ne pokušavajte da promenite ono što oni osećaju prema vama odjednom. Ne pokušavajte uopšte da promenite ono što osećaju prema vama. Neka budu ljuti, povređeni i ogorčeni. To je u redu, jer se verovatno i vi tako osećate.

I čudno, kada oboje možete da budete iskreni o tome da se osećate isto (čak i kada su osećanja negativna) -  to vas zbližava.

Tada možete da počnete da "provetravate" vaš odnos tako što ćete da se se fokusirate na nešto drugo što će njemu (i vama) olakšati stalni pritisak kroz koji ste prolazili.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle