• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bogataši imaju šokantna pravila za buduće žene: "Ako se ugoji 4 kila, gubi 15.000 dolara"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Najbolji" advokat za razvod braka otkriva pravila dobrostojećih muškaraca, po kojima ih je razvodio

  • 1
Bogati suprug Foto: Shutterstock

Advokata Džejmsa Sekstona smatraju "brojem jedan" kada su pitanju razvodi ili porodični sporovi. Ima sedište u Njujorku i "okončao" je na hiljadu razvoda tokom svojih 20 godina karijere.

Međutim, iako tvrdi da se nagledao svkojakih razvoda - i "lepih" i onih "manje lepih", Džejms otkriva da ga sve više šokiraju predbračni ugovori koje postavljaju bogati muškarci.

Izdvojio je nekoliko pravila koje je smatrao najbizarnijim, a ni ljudi nisu osporili takav opis pravila za buduće žene.

Naime, ovaj ugovor koji je sklopio, kaže da je mnoge odvratio od ideje o braku.

- Najšokantniji predbračni ugovor koji sam ikada video imao je odredbu koja kaže da će za svakih  četiri kilograma koje žena dobije u braku, izgubiti  15.000 dolara pri razvodu - rekao je advokat, piše "News.com.au".

Kako navodi, muž je bio veoma zabrinut da će ona postati "manje privlačna", a da će on postati bogatiji.

- Dakle, njegovo rešenje za ovo je bilo u predbračnom ugovoru - nastavio je.

Razvod Foto: Shutterstock

Predbračni ugovor je obavezujući finansijski sporazum koji opisuje sporazume o nagodbi para u slučaju da se veza završi. Ovo se potpisuje pre nego što se par venča i obično navodi svu imovinu koju svaka osoba poseduje, uključujući sve dugove, i navodi kako će ona biti podeljena kao rezultat razvoda.

Gospodin Sekston, u čije klijente spadaju poznate ličnosti i milijarderi, opisao je sporazum, prema kojem je supruga zarađivala oko 105.000 dolara ako zadrži svoju težinu od datuma venčanja, kao "nečuveno", ali je otkrio da je uvaženo na sudu.

- Ovo je bilo izvodljivo, što znači da su pokušali da ospore i ukinu tu odredbu, a sud je rekao: "Ovo je odvratna odredba, ne znam zašto ste se venčali sa ovom osobom, ali je izvodljiva. To je ugovor, vas dvoje ste ga potpisali" - dodaje.

G. Sekston je dodao da kao advokat često vidi da se pojavljuju ova "smešna pravila", ali iako to nije njegova definicija ljubavi, izjavio je da nema pravo da savetuje bilo koga o tome šta definiše njihovu vezu.

- Ne možete se raspravljati sa činjenicom da u tome postoji nešto veoma iskreno i otvoreno. Bio je vrlo jasan i napisao je: "Evo vrednosti koju unosite u vezu. Smatram da je vaš fizički izgled od vitalnog značaja".

Ali ne zaboravimo drugu stranu jednačine. Dobijala je 105.000 dolara mesečno, to je veoma impresivan broj, tako da mislim da je takođe shvatila da i njemu treba pridati vrednost - govori advokat.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Jelena

    24. maj 2024. | 13:22

    I posle kažu da su sponzoruše a one samo održavaju težinu 😂😂😁😁

    Podelite komentar