• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je plus sajz influenserka za putovanja: Sa svojim dragim je u poliamornoj vezi

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Društvo želi da vas ubedi da je samo jedan tip tela poželjan, ali istina je daleko zanimljivija"

  • 0

Dželin Čejni ima 27 godina. Ona je plus sajz influenserka za putovanja, a na "TikToku" je, između ostalog, poznata po tome što je tražila besplatna sedišta u avionu za gojazne putnike, tačnije da bi drugi putnici trebalo da finansiraju besplatna sedišta za saputnike sa prekomernom težinom.

No na svojim snimcima otkrila je još nešto što je zainteresovalo pratioce.

Šetajući se pored bazena u bikiniju, rekla je kako je "hardkor entuzijasti u teretani" sramote na društvenim mrežama, ali "skliznu u njene Tinder poruke svaki dan".

@jaebaeofficial How's that for a reality check? 😜 To all the 'gym rats' preaching one thing and practicing another: actions speak louder than words. • • • #gymbros #plussize #plussizedating #plussizewomen #creatorsearchinsights #Fyp ♬ Nasty - Tinashe

Ona čak za to i ima objašnjenje:

- Neka to ima smisla! Društvo želi da vas ubedi da je samo jedan tip tela poželjan, ali istina je daleko zanimljivija. Mnoge momke, da, čak i one tvrdokorne entuzijaste u teretani, privlače veće žene. Možete nastaviti da projektujete svoju nesigurnost u mojim komentarima, ali to neće promeniti činjenice.

Komentatori su se brzo okupili ispod njene objave i pokazali joj podršku, ali bilo je i onih koji misle drugačije. I tu nije kraj.

U drugom video snimku, koji je prikupio više od 136.000 pratilaca, viđen je kako ljubi svog takođe plus sajz verenika u hidromasažnoj kadi otkrivši da su u poliamornoj vezi.

I dok je nedavno pitala svoje fanove da li da se sa svojim plus sajz dragim venča u Las Vegasu, ova dama otkriva nove momente veze. Ili pak smatra da brak nije prepreka za vrstu veze koju praktikuje.

@jaebaeofficial Thinking about getting married in Vegas after 6 years of being engaged 💍 Should we?! Yes or no? #plussize #plussizecouple #plussizecoupleedition #plussizetravel #plussizetraveltok #vegaswedding #lasvegas #lasvegastiktok #travelnevada #fyp ♬ STUPID IN LOVE (feat. HUH YUNJIN of LE SSERAFIM) - MAX

Džellin očigledno uživa u svom telu i svemu što ono nude, a u galeriji u nastavku možete pogledati neke od njenih fotografija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle